FOTBAL  »  LIGA 2  »  DEMISII

Președintele, demis de primar! Urmează și antrenorul abia instalat pe bancă

Articol de , - Publicat marti, 03 octombrie 2023 09:23 / Actualizat marti, 03 octombrie 2023 11:33

Se produc schimbări radicale în conducerea divizionarei secunde Chindia Târgoviște. Președintele Andrei Cordoș (35 de ani) a demisionat din funcția pe care o deținea, nemulțumit fiind de datoriile pe care dâmbovițenii nu le-ar fi achitat către foștii jucători și către ANAF. 

Aventura lui Andrei Cordoș la Chindia Târgoviște pare să se încheie după aproape 4 luni. El și-a dat demisia din funcția de președinte, acolo unde fusese instalat la sfârșitul lunii iunie, scrie publicația locală Riposta pe Net. 

Gigi Becali atacă un titular de la FCSB: „I-a intrat în cap că e mare fotbalist. Acum s-a apucat de gâdilat mingea”
FCSB - U CLUJ 2-2
Gigi Becali atacă un titular de la FCSB: „I-a intrat în cap că e mare fotbalist. Acum s-a apucat de gâdilat mingea”

Andrei Cordoș a demisionat din funcția de președinte al Chindiei Târgoviște

Motivele invocate de către Andrei Cordoș ar fi fost marile datorii ale clubului, cu memorii depuse de către foști jucători și datorii către ANAF, dar și absența vreunui sprijin promis din partea autorităților din Consiliul Local și Județean, care se ocupă de administrarea clubului Chindia Târgoviște. 

De asemenea, Andrei Cordoș ar urma să se întoarcă la Târgoviște în cursul zilei de marți, 3 octombrie, pentru a pune la punct toate detaliile în ceea ce privește plecarea lui de la Chindia, mai scrie sursa citată. 

Surse GSP: Primarul Cristian Stan l-a demis, de fapt, pe Andrei Cordoș 

 Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște, este cel care a decis „sacrificarea” președintelui Andrei Cordoș, din informațiile Gazetei Sporturilor. 

Noul președinte al Chindiei va fi Lorin Petrescu, patronul Pro Activ, companie care se ocupă cu vânzarea și distribuția materialelor de construcții, și unul dintre sponsorii mai vechi ai echipei. 

Președintele, demis de primar! Urmează și antrenorul abia instalat pe bancă
Lorin Petrescu. Sursă foto: Facebook

Alături de Andrei Cordoș ar urma să plece și Vasile Miriuță (55 de ani), antrenorul principal al echipei, dar și Eduard Stăncioiu, directorul sportiv al Chindiei Târgoviște, și Renzo Rossi, directorul tehnic al dâmbovițenilor. 

Andrei Cordoș, Eduard Stăncioiu și Enzo Rossi au fost instalați la Chindia Târgoviște pe data de 21 iunie, alături de antrenorul Dragoș Militaru, demis după succesul cu CS Blejoi din Cupa României și înlocuit ulterior cu Vasile Miriuță. 

Miriuță pleacă după 6 săptămâni de la Chindia

Se pare că ultimele două rezultate ale Chindiei, 0-2 în deplasare cu Corvinul Hunedoara, în grupele Cupei României Betano, și 0-1 pe terenul celor de la Csikszereda, în campionat, i-ar fi fost fatale lui Vasile Miriuță, antrenor numit pe 18 august. 

Președintele, demis de primar! Urmează și antrenorul abia instalat pe bancă

Președintele Andrei Cordoș ar fi fost la echipă după eșecul din deplasarea de la Miercurea Ciuc și le-ar fi reproșat fotbaliștilor faptul că nu vor să joace. 

Cristian Stan, primarul din Târgoviște, se teme că echipa nu va putea promova la finalul acestui sezon în Superliga, având în vedere că anul 2024 este unul electoral. Dâmbovițenii ocupă locul 11 în clasamentul Ligii 2, cu 10 puncte adunate în 8 runde, la 10 distanță de liderul CSC Șelimbăr. 

în 8 partidea stat Vasile Miriuță pe banca Chindiei Târgoviște. Bilanțul lui: 3 victorii, două remize, 3 eșecuri

Cristi Țermure, înlocuitorul lui Vasile Miriuță la Chindia Târgoviște 

Conducerea clubului Chindia Târgoviște i-a găsit deja înlocuitor lui Vasile Miriuță. Alesul șefilor clubului dâmbovițean este Cristi Țermure (51 de ani), fost jucător la Chindia Târgoviște, Foresta Suceava, Rocar, FCM Târgoviște sau Concordia Chiajna. 

Președintele, demis de primar! Urmează și antrenorul abia instalat pe bancă
Cristi Țermure, pe vremea când lucra la FCSB

Fostul fundaș a fost, de-a lungul timpului, secundul lui Laurențiu Reghecampf la Concordia Chiajna, FCSB, Al Hilal, Litex Lovech, Al Wahda, Al Wasl, Al Ahli, dar și în primul mandat al lui Reghecampf la CS Universitatea Craiova

Cristi Țermure a fost și secundul lui Toni Petrea, în aventurile acestuia la FCSB, Chindia Târgoviște și U Cluj. 

Citește și: 

CS Mioveni câștigă pe terenul Corvinului, în ultimul meci al etapei a opta » Clasamentul actualizat

Fostul căpitan din Ghencea avertizează: „Steaua va pierde din suporteri”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
MASETA
MASETA  •  03 Octombrie 2023, 13:10

A BINE CA A MAI RAMAS DECAT FOTABLUL IN GRIJA POLITRUCILOR, CA RESTUL VAI DE "MAMA NOSTRA"

steaua.libera
steaua.libera  •  03 Octombrie 2023, 12:19

Ce afaceri bulgaresti au facut si astia. Mai bine il pastrau pe Militaru decat sa-l puna pe secundul secunzilor.

gazistu
gazistu  •  03 Octombrie 2023, 11:20
Postat de alexiosas pe 03 Octombrie 2023, 11:06

Miriuta anti roman? ca a jucat pentru o nationala care l-a vrut? si oricum Miriuta era un fotbalist mediocru spre mediu pentru nationala de atunci.Romania nu l-a vrut si nu-l convoca oricum mai mult de un meci,ca sa nu poata sa-l foloseasca ungurii...dar european sa fi ca gandirea tot de bolsevic iti este,***

asta ca sa-ti demonstrez cat de tolomac eesti: "Vasile Miriuţă vorbeşte despre visul său şi recunoaşte: "Îi susţin pe maghiari, nu mă interesează criticile venite din România ... Familia mea trăieşte în Ungaria, băiatul meu s-a născut acolo. Eu îi susţin pe maghiari, nu mă interesează criticile venite din România din cauza asta. În viitor, poate va veni momentul cînd voi fi pe banca favoritelor mele Gyor şi Ferencvaros. Desigur, marele meu vis e să antrenez selecţionata Ungariei"

Vezi toate comentariile (8)
Comentează