FOTBAL  »  LIGA 2  »  SITUAȚIE

Au „fentat” reunirea? Patru jucători, dați dispăruți de candidata la promovare: „Singurii din Europa care au luat COVID”

Imagine de la reunirea alb-violeților / Sursă foto: Facebook@ FC Argeș
Imagine de la reunirea alb-violeților / Sursă foto: Facebook@ FC Argeș

Articol de - Publicat sambata, 01 iulie 2023 13:39 / Actualizat sambata, 01 iulie 2023 14:09

FC Argeș, formație retrogradată în Liga 2 după „barajul” de coșmar cu Dinamo, s-a reunit săptămâna aceasta sub comanda noului antrenor Alexandru Pelici. De la primul antrenament al verii au lipsit singurii fotbaliști străini care au mai rămas în lot, iar explicațiile acestora i-au făcut pe oamenii din club să ridice din sprâncene.

Atacanții Julio Donisa și Enzo Celestine, extrema Dorian Bertrand, toți trei veniți astă-vară, în timpul managementului lui Andrei Prepeliță și Jean Vlădoiu, dar și fundașul stânga Facundo Rizzi, transferat de Croitoru în iarnă, nu și-au făcut apariția la reunirea echipei. 

Dacă fundașul de bandă a fost învoit, după cum clubul a informat pe site-ul oficial, situația primilor trei pare una ambiguă.

În conferința de presă de joi, care a durat mai bine de o oră, Daniel Stanciu, directorul executiv al grupării alb-violete, a dezvăluit, într-o notă ușor ironică, faptul că aceștia au informat clubul că au COVID!

Daniel Stanciu: „Sunt singurii din Europa care au COVID”

„Jucătorii străini care mai au contract cu noi sunt Donisa, Enzo Celestine, Bertrand și Facundo Rizzi. Sper să fie sănătoși. Că, din păcate, sunt singurii din Europa care au contactat COVID și n-au putut ajunge la Pitești. Le dorim sănătate pe această cale.

În mod normal, ar trebui să se întoarcă și Bryan Alceus (n.r. - fotbalist împrumutat în iarnă în Cipru, la Olympiakos Nicosia), doar că el e la naționala țării sale (n.r. - reprezentativa statului Haiti)”, a precizat Stanciu. 

Fiind sub contract, o să respectăm orice jucător prezent la antrenamente, atâta timp cât ei ne respectă pe noi. E important acest lucru. În rest, nu mă interesează numele sau de unde vin. Cine înțelege ce avem de făcut anul ăsta e bine primit.

- Alexandru Pelici, antrenor FC Argeș

Dintre aceștia, Dorian Bertrand și Facundo Rizzi sunt singurii care au prins apariții constante la FC Argeș în sezonul anterior. Bertrand, internațional din Madagascar, a înscris două goluri în chiar prima etapă a sezonului trecut, apoi s-a „stins”. Rizzi a fost titular în flancul stâng al defensivei, în timp ce Donisa și Celestine au fost scoși de Croitoru de pe lista jucătorilor eligibili pentru Liga 1.

VIDEO Daniel Stanciu: „Credeți că am salariul mare? Informațiile voastre sunt greșite”

Citește și alte știri din Liga 2:

FC Argeș, transferuri pe bandă: s-a înțeles cu 6 jucători

Despărțire-șoc: Adi Popa pleacă de la Steaua: „Mi-am luat bagajele și plec acasă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
CezarArg
CezarArg  •  02 Iulie 2023, 17:00

*** asta nu s-au săturat că ne-a băgat în B, vrea sa mai stea la noi sa fie sigur că acolo rămânem. Bine, salariul merge...nu-i bai!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Heiheiargesul1987
Heiheiargesul1987  •  01 Iulie 2023, 22:52
Postat de eunescu09 pe 01 Iulie 2023, 17:32

Cu astfel de caractere vreți sa promovați?

Cine se aseamana se aduna. Stanciu e la fel ca si caracter din cate se pare...

eunescu09
eunescu09  •  01 Iulie 2023, 17:32

Cu astfel de caractere vreți sa promovați?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează