FOTBAL  »  LIGA 2  »  PLAY-OFF

Dorinel Munteanu, derapaj rasist și amenințări la adresa rivalului din play-off: „Ai zilele numărate!”

Auraș Brașoveanu, președintele celor de la Gloria Buzău, a oferit clarificări cu privire la conflictul verbal avut cu Dorinel Munteanu, imediat după victoria buzoienilor din play-off-ul ligii seecunde, scor 1-0.
Auraș Brașoveanu, președintele celor de la Gloria Buzău, a oferit clarificări cu privire la conflictul verbal avut cu Dorinel Munteanu, imediat după victoria buzoienilor din play-off-ul ligii seecunde, scor 1-0.

Articol de - Publicat joi, 18 mai 2023 18:09 / Actualizat joi, 18 mai 2023 21:08

Auraș Brașoveanu, președintele celor de la Gloria Buzău, a oferit clarificări cu privire la conflictul verbal avut cu Dorinel Munteanu, imediat după victoria buzoienilor din play-off-ul ligii secunde, scor 1-0. 

Lupta pentru promovarea în Liga 1 este una extrem de încinsă. Meciurile din play-off au o intensitate aparte, iar lucrurile scapă uneori de sub control. 

Talpan susține că generalii care i-au dat Steaua lui Becali se află încă în funcții: „Dacă se dau cocoşi la mine, îi fac praf!”
STEAUA BUCUREȘTI
Talpan susține că generalii care i-au dat Steaua lui Becali se află încă în funcții: „Dacă se dau cocoşi la mine, îi fac praf!”

Asta s-a întâmplat și la finalul meciului Gloria Buzău - Oțelul Galați, una în care Dorinel Munteanu a acuzat arbitrajul lui Viorel Flueran și s-a certat cu oficialii adversarilor. Antrenorul Oțelului a folosit cuvinte reprobabile. Pe filmările din zona vestiarului s-a putut auzi inclusiv o remarcă rasistă la adresa lui Auraș Brașoveanu.

Brașoveanu, despre schimbul de replici cu Dorinel Munteanu

„Nu eu l-am amenințat, nu eu am început. A fost o polemică între două persoane fizice. Se terminase meciul, a fost omul Brașoveanu și Dorinel Munteanu ca om. Nu mai era treaba cluburilor. 

Mi-a zis «Ai zilele numărate». Eu nu m-am luat de Dorinel Munteanu, el s-a luat de mine. Eu am avut un discurs, el m-a jignit, m-a făcut în toate felurile. Prima dată a venit spre mine, m-a înjurat, m-a făcut «țigan». Apoi a urmat și replica mea. 

M-a jignit și la Galați, m-a făcut în toate felurile. Atunci ardea cămașa pe mine, aveam un jucător accidentat, căutam o Ambulanță pentru el. Toată discuția a fost o problemă între două persoane și nu este de acum”, a spus Auraș Brașoveanu pentru GSP.ro. 

Cristi, de ce nu spui când trimiți arbitrii, le dați masă, le plătiți cazare? Pe asta nu o spui? Lasă că o spun eu, dacă nu o spui tu! V-am prins cu arbitrii la masă, cu cazare plătită! Pot să o dovedesc oricând. Spune-le pe astea. Vii și te iei de o echipă care și-a urmărit interesul. Vreți să fac dovada că ați plătit? Când plăteai arbitrii, acasă? Te-am prins la hotel și la masă! Fac dovada pe loc
- Replica lui Auraș Brașoveanu, după Buzău - Oțelul

VIDEO. Scandal pe teren după Gloria Buzău - Oțelul Galați 

Citește și alte știri din fotbal românesc:

Se naște o nouă forță în fotbalul românesc? Veolia a plecat de la Petrolul și este în discuții avansate cu alt club

VIDEO Liviu Ciobotariu, detalii despre viitorul său: „Prioritară ar fi o ofertă din străinătate” + Unde ar vrea să antreneze în Liga 1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
retribution
retribution  •  21 Mai 2023, 14:52
Postat de catalin.palcu pe 19 Mai 2023, 01:31

tu esti prost de-a binelea sau doar te prefaci? pai Buzaul a batut Dinamo cu 2-1 in campionatul regulat si a facut 2 egaluri in play-off. adica nu i-am batut nici macar o data, am luat 2 pct amarate din 9 posibile si sunt mai nou echipa vasala? ne-au injurat aia de la Buzau ca pe nicaieri. ai oricum o mentalitate sub orice critica, sa spui ca unei echipe nu-i trebuie punctele si sa le dea celorlalti ! nu a ajuns ca Otelul a luat puncte cadou de la CSA, sa le fii donat si Buzaul cateva !

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Imparatul_e_gol_pe_YOUTUBE
Imparatul_e_gol_pe_YOUTUBE  •  19 Mai 2023, 10:29

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sughibughi
sughibughi  •  19 Mai 2023, 06:37

are dreptate Dorinel

Vezi toate comentariile (12)
Comentează