FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

EXCLUSIV Gazeta l-a găsit în Danemarca pe jucătorul cu un trofeu și peste 40 de meciuri la Dinamo: „Când au venit spaniolii, am sperat ca situația să se rezolve”

Azer Busuladzic
Azer Busuladzic

Articol de - Publicat joi, 13 octombrie 2022 12:22 / Actualizat joi, 13 octombrie 2022 12:47

Din Danemarca, Azer Busuladzic (30 de ani), mijlocaș la Vejle, nu a uitat momentele petrecute la Dinamo și deplânge soarta clubului și a fanilor „câinilor”.

Azer Busuladzic a rămas în continuare în memoria și în sufletul dinamoviștilor, chiar dacă a părăsit de mai bine de cinci ani „haita”.

Bosniacul are și pașaport danez, a fost adus de Ioan Andone în vara lui 2016, s-a remarcat apoi și sub comanda lui Cosmin Contra, fiind un om important în echipa care a adus ultimele performanțe în Ștefan cel Mare, locul 3 și Cupa Ligii în 2017.

Cu antrenorul în „corzi”, finanțatorul din Liga 1 anunță: „Voi discuta cu Marius Croitoru”
ANTRENOR
Cu antrenorul în „corzi”, finanțatorul din Liga 1 anunță: „Voi discuta cu Marius Croitoru”

Gazeta l-a găsit în Danemarca pe Azer Busuladzic, jucătorul cu un trofeu și peste 40 de meciuri la Dinamo

Mijlocașul central închide cercul, s-a întors la Vejle BK, acolo unde a început fotbalul practic. Azer a oferit un interviu GSP.ro, în Danemarca, jucătorul rememorând momente petrecute în alb-roșul „câinilor”. 

Busuladzic a transmis mesaje video în trecutul nu foarte îndepărtat atunci când i-a încurajat pe dinamoviști înaintea unor Derby-uri de România.

„Când am fost la Dinamo, am avut o perioadă bună, nu pot să uit că ne-am bătut la campionat, că am câștigat un trofeu, iar fanii au fost minunați. Este greu să-i vezi în ce situație sunt, de aceea sper să revină în Liga 1 cât mai curând posibil. Nu aș fi crezut niciodată că Dinamo va retrograda! 

Speram că atunci când investitorii aceia au sosit, spaniolii, situația se va rezolva la Dinamo și se va lupta pentru campionat an de an. Este păcat să-i vezi cum se chinuie în prezent... Cred că ar fi bine pentru fotbalul românesc ca Dinamo să se întoarcă în prima divizie”, a declarat Azer Busuladzic.

El a avut şi un mesaj pentru toţi dinamoviştii: „Forza Dinamo!. Este un club minunat, sper să revină în topul fotbalului românesc”. 

Mario Nicolae este un tip de treabă, lucrez cu foști dinamoviști la Vejle, inclusiv un kit manager, cred că împreună, cu toții, am creat o echipă puternică aici, iar obiectivul e cât se poate de clar: promovarea în Superliga daneză.

Am vorbit cu soția mea, ne-am dori să ne întoarcem cât mai curând posibil în România. Ea a fost însărcinată cât am fost la Dinamo, Bucureștiul rămâne un loc special pentru noi, iubim acest oraș în continuare. Vrem să revenim fie și în vizită.

- Azer Busuladzic, mijlocaș Vejle BK

3 goluriși 5 assist-uri a adunat Busuladzici pentru Vejle BK în 72 de meciuri

43 de meciuria strâns Azer pentru Dinamo și trei assist-uri

VIDEO » Dan Șucu îi pune la colț pe „băieții bogați” de la Dinamo

Mai multe știri din Liga 2: 

Unde va disputa Dinamo meciul cu FCU Craiova 1948, din Cupa României: „La această oră nu avem certitudinea altei variante”

TAS a suspendat decizia FRF în ceea ce o privește pe CSA Steaua! Veste de ultim moment venită de la Lausanne

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
creeperno807
creeperno807  •  13 Octombrie 2022, 22:37

Bafta!

ce_o_mai_face_karagandy
ce_o_mai_face_karagandy  •  13 Octombrie 2022, 13:11

Bun jucator !!! Respect Busuladzic !!! ..nu acelasi lucrul il pot spune despre antrenorul care l-a dat afara !!! O GURA STRAMBA !!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează