FOTBAL  »  LIGA 2  »  POLI IAȘI

Niculescu, uluit de ce a văzut în Liga 1: „VAR-ul trebuie rupt în două și spart! Arbitrii se uită la Netflix”

Claudiu Niculescu, 46 de ani, e vehement cu modul în care funcționează VAR-ul în România / foto: facebook.com/CSMPolitehnicaIasi
Claudiu Niculescu, 46 de ani, e vehement cu modul în care funcționează VAR-ul în România / foto: facebook.com/CSMPolitehnicaIasi

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 septembrie 2022 20:37 / Actualizat vineri, 02 septembrie 2022 20:37

Claudiu Niculescu, 46 de ani, e vehement cu modul în care funcționează VAR-ul în România.

Pornind de la arbitrajul din eșecul de azi suferit pe terenul celor de la CSA Steaua (1-2), antrenorul lui Poli Iași a vorbit despre greșelile de arbitraj din Liga 1, care nu au dispărut nici după implementarea tehnologiei video.

O analiză realizată miercuri de GSP a avut o concluzie incredibilă: după aproape un sfert din sezonul regulat, numărul partidelor în care VAR a îndreptat erorile grave ale arbitrilor e mult mai mai mic decât cel în care s-au produs greșeli care au viciat jocurile și care au fost detectabile pe reluările TV, dar nu s-a intervenit din camera VAR.

Orlando Nicoară, la episodul #6 din podcastul „Profu' de Sport” » Dialog deschis despre drepturile TV din Liga 1 și despre tehnologia VAR: „Fotbalul nu poate fi gratis la nesfârșit. În câțiva ani se va ajunge la pay-per-view”
PROFU DE SPORT
Orlando Nicoară, la episodul #6 din podcastul „Profu' de Sport” » Dialog deschis despre drepturile TV din Liga 1 și despre tehnologia VAR: „Fotbalul nu poate fi gratis la nesfârșit. În câțiva ani se va ajunge la pay-per-view”

Claudiu Niculescu, antrenor Poli Iași: „Arbitrii stau câte 10 minute la o fază. Ce fac? Se uită pe Netflix?”

„Din minutul 5, s-a văzut o ușoară tentă în arbitrajul de azi. Dacă au fost două penalty-uri pentru noi așa cum am înțeles, nu e bine.

Nu vedeți că la noi nu fac față nici cu VAR-ul? Ferească Dumnezeu! Uitați-vă prin alte campionate ce se întâmplă. Arbitrii la noi stau câte 10 minute, ce fac? Se uită pe Netflix? Cred că au seriale de văzut. Stau câte 7-8-10 minute la o fază, e incredibil! Ce naiba mai facem cu VAR-ul? Am înțeles că a costat și o grămadă de bani! Care e măsura care se ia împotriva lor când greșesc?

Nu că ar trebui să scoată VAR-ul, ar trebui să se pună cu picioarele pe el, să-l rupă în două și să-l spargă! Pe cuvânt, acum fac haz de necaz... Ce ne mai mirăm? Este ceva strigător la cer. Așa greșeli…. Și să stai atât timp să analizezi o fază? Probabil au de văzut un final de sezon pe Netflix. Sunt antrenori care plătesc cu postul pentru niște greșeli de arbitru, pe ei cine îi pedepsește?!”, a declarat Niculescu, potrivit Antena Sport.

Claudiu Niculescu, dezvăluiri emoționante: „Aveam bătături în palmă de la tăiat de cireși ca să ne facem focul în sobă”

Unde se joacă Dinamo - CSA Steaua. „Câinii” au primit o propunere-șoc

Fiul lui Dan Șucu a semnat primul contract de fotbalist profesionist » Sub comanda cui va evolua

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează