FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

„Câinii” au ieșit la atac, după prestațiile arbitrilor din Liga 2 » Ce acuză Dinamo

Faultul asupra lui Alexandru Pop, la Dinamo - Slatina 0-0 +15   FOTO
Faultul asupra lui Alexandru Pop, la Dinamo - Slatina 0-0

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 octombrie 2022 15:24 / Actualizat vineri, 28 octombrie 2022 16:26

Dinamo a emis un comunicat de presă în care contestă deciziile arbitrilor de la meciurile cu Metaloglobus, scor 2-1, și CSM Slatina, scor 0-0.

„Câinii” acuză că la meciul cu Metaloglobus, arbitrul Robert Avram ar fi trebuit să acorde două cartonașe roșii, după faulturi extrem de dure la Giafer și Bordușanu. Cu Slatina, Dinamo îi impută „centralului” Vlad Baban faptul că nu dat penalty în prelungiri, atunci când portarul de la Slatina l-a lovit Alexandru Pop.

Greșeală uriașă de arbitraj! Dinamo se îndepărtează de play-off după o viciere de rezultat
Dinamo - CSM Slatina 0-0
Greșeală uriașă de arbitraj! Dinamo se îndepărtează de play-off după o viciere de rezultat

Dinamo, privată de un penalty cu Slatina

În timpul partidei Dinamo 1948 București vs CSM Slatina (Liga 2, etapa a 12-a), din 27 octombrie 2022, condusă de arbitrul Vlad Baban din Iași, am constatat, din nou, greșeli grave de arbitraj împotriva echipei noastre.

Pe lângă multiplele dueluri fără minge trecute neobservate, în care jucătorii noștri au fost faultați, arbitrul nu a acordat o lovitură de pedeapsă pentru Dinamo 1948 București în minutul 90+4 și a dictat, în mod eronat, lovitură de la colțul terenului.

În ciuda faptului că intervenția portarului Ionuț Pop de la CSM Slatina a fost evident întârziată și că acesta nu a atins mingea, centralul putea constata că direcția balonului a fost schimbată în mod clar de către atacantul dinamovist Alexandru Pop.

Lovitura aplicată lui Alexandru Pop nu a fost în suprafața careului mic și s-a soldat cu o hemoragie la nivelul nasului jucătorului nostru. Din nou, arbitrul putea constata hemoragia și putea reveni la scurt timp asupra deciziei eronate, însă nu a făcut-o.

- comunicat Dinamo București

Dinamo acuză arbitrajul de la meciul cu Metaloglobus

În timpul meciului Metaloglobus București vs Dinamo 1948 București (Liga 2, etapa a 11-a), din 22 octombrie 2022, am constatat că integritatea fizică a jucătorilor noștri a fost pusă în pericol în repetate rânduri.

În conformitate cu articolul 12.1 al IFAB (International Football Association Board), respectiv „utilizarea excesivă a forței este atunci când un jucător depășește utilizarea necesară a forței și/sau pune în pericol siguranța unui adversar și trebuie eliminat”, considerăm că arbitrul Robert Avram din Pitești ar fi trebuit să acorde două cartonașe roșii jucătorilor echipei Metaloglobus București.

Mai întâi, în minutul 66, Deniz Giafer a fost lovit cu cotul în arcadă de Dragoș Huiban (Metaloglobus, numărul 11), fiind scos temporar din teren pentru oprirea hemoragiei. În mod regretabil, arbitrul a sancționat lovirea în plină figură doar cu cartonaș galben și nu a revenit asupra deciziei sale, pentru a acorda cartonașul roșu, nici după ce a observat sângerarea puternică provocată jucătorului nostru.

Două minute mai târziu, Antonio Bordușanu a fost accidentat extrem de grav de Robert Neacșu (Metaloglobus, numărul 22) și, din păcate, arbitrul nu a dictat nici măcar fault într-o fază urmată de ruptură de ligamente încrucișate și menisc pentru jucătorul nostru. O accidentare gravă pentru Antonio Bordușanu, indisponibil pentru următoarele 7-8 luni!

- comunicat Dinamo București

Dinamo - CSM Slatina 0-0 / Ovidiu Burcă: „Mulțumit că n-am luat gol, nemulțumit că nu am dat” + „Nu mă mai bazez pe servicile lui Vali Lazăr”

Citește și:

A plecat cu „scântei” de la Dinamo, iar acum se pregătește de duelul cu Real Madrid

FCSB a pus în vânzare biletele pentru derby-ul cu Rapid! Sunt mai scumpe decât de obicei!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
chaplin
chaplin  •  29 Octombrie 2022, 17:15

Ultimele arbitraje au fost ticaloase! Niciun rosu la atacuri violente! Suntem o tara caraghioasa!!

paolo11
paolo11  •  29 Octombrie 2022, 06:26

Cainii urla la luna...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează