LIGA 2  ·  CORONAVIRUS

CORONAVIRUS // Florin Bratu, prăpăstios: „Mie mi-e de ce va urma”

Duminica, 15 Martie, 22:17

Florin Bratu, antrenorul Concordiei Chiajna, nu e îngrijorat doar de pandemia de COVID-19 și de starea de urgență instituită de azi pe teritoriul țării, dar și de urmările acestei situații. 

„Am ieșit doar un pic sâmbătă dimineață, să iau una, alta, pentru a rămâne în casă pe termen mai lung și mi s-a părut că retrăiesc o parte a copilăriei, când, pe vremea lui Ceaușescu, vedeai doar câteva mașini pe stradă și lume puțină. Mie mi-e și de ce va fi după coronavirus, că bine n-o să fie deloc! 

O să ne bucurăm că am scăpat de o mare încercare a vieții, dar se va trăi greu de tot, zi de zi. Oricum, trebuie să privim adevărul în față, să fim responsabili, fiindcă o să mai dureze câteva luni această pandemie. Se va întrerupe tot! Fotbal, spectacole, magazine, restaurante, firme. Cu Dumnezeu înainte!", a reacționat fostul antrenor al roș-albilor, Florin Bratu, acum la Concordia Chiajna.

VIDEO / Cum ne protejăm de coronavirus

Coronavirus a suspendat fotbalul românesc: ce e de știut:

Vezi și:Medicii de la Suceava, indignați că ”suntem puși de conducerea militară să mergem goi prin curte, după ce facem duș”. Ce spune generalul

Libertatea

Comentarii (1)

george_br  •  18 Martie 2020, 22:46

Ii impartasesc pe deplin temerile!

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:00 Emisiune TV

La Liga World

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Reluare

Barcelona - Atletico Madrid

Digi 2
Program TV complet

Liga 1

Acum

Urmărește aici

acum!
×