FOTBAL  »  LIGA 2  »  CS MIOVENI - RAPID 1-5

CS MIOVENI - RAPID 1-5 // Antonio Sefer, omul lui Daniel Pancu! Rapidul mai spală din rușine

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 noiembrie 2019 20:13

Rapid s-a impus pe terenul fostului lider din Liga 2, CS Mioveni, cu scorul de 5-1, într-un meci contând pentru etapa a 17-a.

Tânărul Antonio Sefer (19 ani) a deschis scorul încă din minutul 8, cu un șut superb la colțul lung din afara careului.  

În minutul 26, Raul Costin (34 de ani) i-a pasat lung lui Simon Măzărache (26 de ani), acesta a pătruns în careu, l-a driblat pe portar și a restabilit egalitatea.  

După 13 minute, Petre Goge (28 de ani) a șutat din colțul careului de 16 metri, portarul gazdelor a scăpat balonul chiar în fața lui Facundo Mallo (24 de ani), care a intervenit rapid și a trimis mingea în plasă, readucându-și echipa în avantaj pe tabelă.  

În minutul 58, Rapid s-a desprins, după o fază creată de către Sefer. Tânărul fotbalist și-a depășit adversarii de pe partea dreaptă, i-a centrat lui Goge în fața porții, iar acesta a înscris superb cu călcâiul.

Cătălin Hlistei (25 de ani) a punctat și el în minutul 75, tot după o acțiune a lui Antonio Sefer, care a pătruns pe partea dreaptă și l-a servit perfect în fața porții argeșenilor. 

Cu cinci minute înainte de finalul partidei, gazdele au reușit să mai înscrie un gol, prin Marian Șerban, dar tușierul a semnalizat ofsaid. 

În prelungiri, Hlistei și-a trecut în cont și un assist. L-a lansat perfect pe Brighton Labeau (23 de ani) în fața careului, acesta a pătruns printre trei adversari și l-a învins pe portarul Mioveniului. Francezul Rapidului a închis jocul la scorul de 5-1.

În urma acestui rezultat, Rapid urcă pe locul 7, cu 25 de puncte. Giuleștenii nu mai câștigaseră de cinci meciuri, ultima victorie fiind în fața celor de la Petrolul Ploiești, scor 1-0, pe 16 octombrie. 

De cealaltă parte, CS Mioveni este depășită de către UTA Arad în fruntea clasamentului. Arădenii au 31 de puncte și două meciuri mai puțin, în timp ce argeșenii au 30 de puncte.  

5 goluria marcat Cătălin Hlistei în acest sezon al Ligii 2, fiind golgheterul Rapidului. Acesta este urmat de către Matias Roskopf și Antonio Sefer, cu câte 3 goluri

7 victorii, 4 egaluri și 4 înfrângeria adunat Rapid în Liga 2, cu Daniel Pancu pe bancă

„După un început destul de echilibrat, au înscris golul 2 și de acolo cred că s-a rupt jocul. Au fructificat toate ocaziile pe care le-au avut și merită felicitați. Noi trebuie să ștergem totul cu buretele, pentru că avem șansa să revenim pe primul loc. Suntem jucători cu experiență și sperăm, mă repet, la următorul meci să ștergem tot cu buretele. Oricine poate să încurce pe orcine. Din păcate, noi jucăm mai bine în deplasare. E foarte greu să câștigi 5-6 meciuri, toate echipele se motivează, după cum ați văzut-o și pe Sportul Snagov” - Simon Măzărache, atacant CS Mioveni

„Este unul dintre cele mai bune jocuri făcute de noi. Trebuia să apară și jocul acesta, pentru că muncim mult la antrenament. Suntem foarte fericiți pentru această victorie. Noi vrem să obținem toate punctele la fiecare meci. Este foarte greu, toate echipele se mobilizează cu noi, își dau viața și vor să câștige- Antonio Sefer, mijlocaș Rapid  

S-a văzut că am jucat pe un teren bun. La București ne lipsește acest lucru și sper să rezolve problema asta cât mai repede. Cred că am făcut cel mai bun meci de când s-a înființat noul Rapid și sper să fie o revenire pentru noi” - Petre Goge, mijlocaș Rapid

CS Mioveni - Rapid 1-5

  • Au marcat:  Măzărache 26 / Sefer 8, Mallo 39, Goge 58, Hlistei 75, Labeau 90+1
  • Vezi AICI statistici

ECHIPELE:

CS Mioveni: V. Sima (F. Croitoru 46') - R. Ghiţă, Beţa, Celea, Burnea - R. Costin (Massaro 76'), M. Şerban - Coşereanu, Hergheligiu, Măzărache - V. Balint (Anghelina 62') 
Rezerve neutilizate: Rădescu, Işfan, C. Alexe, Albăstroiu 
Antrenor: Marius Stoica 

Rapid: A. Tătaru - I. Voicu, Bonnin, Mallo, Goge (G. Creţu 81') - Jorza, R. Lazăr - Sefer, Djuric (Drăghiceanu 67'), Roskopf (Labeau 72') - Hlistei 
Rezerve neutilizate: Achiriloaei, Băjan, A. Iacob, Pănoiu 
Antrenor: Daniel Pancu

VEZI ȘI:

CS MIOVENI - RAPID 1-5 // Daniel Pancu, mândru: „Ăștia sunt băieții mei, ăștia sunt rapidiștii mei”

SNAGOV - TURRIS 2-3 // VIDEO EXCLUSIV Marius Baciu, fostul căpitan al Stelei, ridicat de trupele speciale direct de la meci! + prima reacție a autorităților

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
dora
dora  •  14 Noiembrie 2019, 10:26

*** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

miki123
miki123  •  14 Noiembrie 2019, 07:13
Postat de dora pe 13 Noiembrie 2019, 21:54

Liderul Mioveni a facut figuratie si a luat 5 goluri. Dupa ce in 15 etape luase doar 10. Nu vi se pare suspect ?

Măi "dora", ce cauți fată tu pe aici?!? Ești brocolii rău de tot!!! Cea ce este grav, este că ai un iz de mielușică,iarba nu-ți mai place, gura nu-ți mai tace!?! ***ă!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

pote
pote  •  14 Noiembrie 2019, 00:09

O *** de meci. Pute.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează