FOTBAL  »  LIGA 2  »  CS MIOVENI - RAPID 1-5

CS MIOVENI - RAPID 1-5 // Daniel Pancu și-a regăsit tonusul: „Ăștia sunt băieții mei, ăștia sunt rapidiștii mei”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 noiembrie 2019 21:47

Daniel Pancu (42 de ani) s-a declarat mândru de jucătorii săi, după victoria la scor, 5-1, în fața fostului lider din Liga 2, CS Mioveni, în cadrul etapei #17.  

Totuși, nici Pancu, nici jucătorii nu au ratat ocazia să se plângă de gazonul din Regie. 

„Am suferit foarte mult. Ciudat, și astăzi s-a dovedit că în momentul în care dispunem de un teren foarte bun, ne descurcăm mult mai bine. Toată lumea a jucat extraordinar astăzi. 

Nu am făcut decât să câștigăm trei puncte, într-un maraton. Liga 2 e un maraton. Mulți ne vedeau la retrogradare. Ăștia sunt băieții mei, ăștia sunt rapidiștii mei, care ies plin de julituri și transpirați la maximum. E un maraton, e o ligă foarte  lungă, în care toate echipele au vârfuri sau scăderi de formă”, a spus Daniel Pancu, la TV Digi Sport.  

„Este unul dintre cele mai bune jocuri făcute de noi. Trebuia să apară și jocul acesta, pentru că muncim mult la antrenament. Suntem foarte fericiți pentru această victorie. Noi vrem să obținem toate punctele la fiecare meci. Este foarte greu, toate echipele se mobilizează cu noi, își dau viața și vor să câștige- Antonio Sefer  

S-a văzut că am jucat pe un teren bun. La București ne lipsește acest lucru și sper să rezolve problema asta cât mai repede. Cred că am făcut cel mai bun meci de când s-a înființat noul Rapid și sper să fie o revenire pentru noi” - Petre Goge

VEZI ȘI: 

SNAGOV - TURRIS 2-3 // VIDEO EXCLUSIV Marius Baciu, fostul căpitan al Stelei, ridicat de trupele speciale direct de la meci! + prima reacție a autorităților

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
1609288426001049
Vasiliu Daniel  •  14 Noiembrie 2019, 08:59
Postat de ray51 pe 14 Noiembrie 2019, 08:15

Nu-mi venea sa cred cum curgeau golurile...

ai fost la vot ? fa-ti datoria pentru partid . roakare... acum se supara politicianul si opreste fondurile catre rapid .. hap ca aia lui olguta si talpan au fost primii !!! haideti sa votati inainte de de suporterii echipei lui Dragnea JR !!! imnul Romaniei (moama ne regasim in versuri .. Desteapta te Romane!!

ray51
ray51  •  14 Noiembrie 2019, 08:15

Nu-mi venea sa cred cum curgeau golurile...

147259629210475
Valentin Onea  •  14 Noiembrie 2019, 07:39

Pancule, vezi ca Simbata vine UTA, si iar incepi cu conspiratii, etc,etc. Ciocu mai mic, ca e mai frumos cind esti mai modest.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează