FOTBAL  »  LIGA 2  »  TRANSFER

Restructurări masive! A anunțat că dă afară 11 jucători

Articol de - Publicat vineri, 15 decembrie 2023 17:32 / Actualizat vineri, 15 decembrie 2023 17:49

CS Tunari a renunțat la 11 dintre jucătorii care au făcut parte din lotul divizionarei B.

Clubul a anunțat într-un comunicat lista de jucători care vor pleca.

„Arsenal Tunari a încheiat raporturile contractuale pe cale amiabilă cu jucătorii Fustar Ivan, Mihăescu Licuță, Stoian Adrian, Stoian Alexandru, Rogac Radu, Gheorghe Alexandru, Despa Denis, Despa Alexandru, Mitrică Luca, Geantă Mario și Novac Daniel. 

Clubul nostru le mulțumește jucătorilor pentru efortul depus în tricoul echipei Arsenal Tunari și le urează mult succes în continuare” se spune în comunicatul clubului ilfovean.

„De acum încolo lucrăm la campania de achiziții. Nu va fi deloc ușor să conturăm lotul, unul competitiv, pentru a continua cu șanse lupta pentru menținerea în eșalonul secund”, a punctat antrenorul principal al Tunariului, Ștefan Odoroabă.

Reunirea echipei ilfovene pentru reluarea pregătirilor va avea loc la 8 ianuarie 2024.

Citește și: 

Legenda lui Dinamo îi distruge pe „câini”: „Munciți! Atlfel, plecați!” + „Când aud că sunt terminați, dărâmați... Dar când câștigă 10.000 de euro pe lună nu mai sunt dărâmați?”

România ocupă o poziție jenantă în clasamentul coeficienților în Europa + Premiera înregistrată de națională în raport cu cluburile

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează