FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

Antrenorul Stelei a răbufnit la finalul meciului: „Nu trebuie să mă ironizați!”

Oprița a promovat-o pe Steaua în Liga 2
Oprița a promovat-o pe Steaua în Liga 2

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 august 2021 19:42 / Actualizat duminica, 22 august 2021 20:04

După Unirea Slobozia - CSA Steaua 1-1, Daniel Oprița (40 de ani), antrenorul „militarilor”, a declarat că rezultatul este unul corect.

Programul + rezultatele rundei #4 din Liga 2

„A fost o partidă grea, așa cum mă așteptam. O echipă bine organizată, puternică, mai ales acasă cu susținerea fanilor, o echipă agresivă, specific pentru formațiile de provincie. Până la urmă, cred că este echitabil acest rezultat, deși se pare că am avut un penalty, dar nu am văzut și nu pot să spun clar”, a declarat Oprița.

Daniel Oprița, antrenor CSA Steaua: „Nu trebuie să fiu ironizat”

La mijlocul săptămânii, CSA Steaua a fost eliminată din Cupa României de Progresul Spartac, formație din Liga 3, scor 1-2. Daniel Oprița nu a ocolit nici acest subiect.

Aș fi vrut la înfrângere să fie altă reacție din partea oamenilor care ar trebui să ne susțină, nu ironii, deoarece încerc să-mi fac treaba cât mai bine. Trebuie să fiu susținut la greu, pentru că la rezultate pozitive e ușor. Dar la prima înfrângere am primit ironii mai mult din partea lor. 

Nu trebuie neapărat susținere, dar să nu fiu ironizat, pentru că eu îmi fac treaba. Am avut accidentați care și azi au jucat cu infiltrații, dar dacă nu mă întreabă nimeni, nu mai are rost să dau explicații. După meciul de Cupă s-a creat așa, o stare... Poate după acel meci am văzut ce se întâmplă la greu”, a mai spus antrenorul.

Gabi Balint: „O eliminare rușinoasă”

Au trecut printr-o eliminare ruşinoasă în Cupă, au tratat meciul superficial, au schimbat jucători, Oprița a vrut să le dea şanse şi altora, s-a gândit că va fi ușoară calificarea. E o lecţie pe care au primit-o, o să înveţe din ea. Aşa e când tratezi superficial un meci cu un adversat cotat sub tine, se întâmplă surprize
Gabi Balint, fost mare jucător al Stelei

Primul pas greșit pentru Steaua în Liga 2

Ambele formații veneau după 3 victorii obținute în primele 3 etape. Aproximativ 500 de suporteri steliști au făcut deplasarea la Slobozia și au acoperit fondul sonor pe tot parcursul partidei. Dar începutul le-a aparținut ialomițenilor.

Oroian l-a faultat în careu pe Mustacă, iar Constantin Toma (32) a transformat fără emoții de la 11 metri. Steaua a replicat rapid. Golgeterul Bogdan Chipirliu (36) l-a învins pe Gurău cu un voleu superb, la capătul unui corner.

Partea a doua a fost dominată de gazde. Numai neinspirația în fața porții a jucătorilor lui Mihalcea - între care Ianis Stoica, Cruceru sau Coadă - a făcut ca rezultatul de egalitate să rămână neschimbat.

Acum, Unirea Slobozia și CSA Steaua împart primul loc cu Hermannstadt, toate având câte 10 puncte. Chiajna poate deveni lider solitar în cazul în care o va învinge luni pe Csikszereda.

Citește mai multe știri din Liga 2:

Peluza Sud continuă războiul cu Helmuth Duckadam » Mesajul DUR afișat împotriva „Eroului de la Sevilla”

Prezentarea noului echipament adâncește ruptura de la CSA Steaua: „Nicăieri și NICIODATĂ n-am văzut așa ceva!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (36)
planetfun
planetfun  •  23 August 2021, 03:08

Tot au boala, astia de la csa, sa ironizeze celelalte echipa facand referiri la periferie, la provincie. Nu le lipseste din fiecare declaratie. Csa este o echipa nou infiintata.

conte
conte  •  23 August 2021, 00:41

Care Steaua? Aceasta este CSA echipa infiintata acum cativa ani, STEAUA este in Liga 1.

babahuba
babahuba  •  22 August 2021, 22:43

Tineti minte si notati in carnetel: CSA Steaua nu este FC STEAUA BUCURESTI. Noapte buna!

Vezi toate comentariile (36)
Comentează