FOTBAL  »  LIGA 2  »  SPORTUL

Cu studenţii la dispensar » Jucătorii de la Sportul au făcut vizita medicală într-un cadru inedit: la Policlinica Comunală din Chiajna

Instantaneu memorabil: Ferfelea (al treilea), Lungu şi Varga (pe canapea) s-au amestecat, la Chiajna, cu pensionarii veniţi la control // Foto: Răzvan Luţac
Instantaneu memorabil: Ferfelea (al treilea), Lungu şi Varga (pe canapea) s-au amestecat, la Chiajna, cu pensionarii veniţi la control // Foto: Răzvan Luţac

Articol de , - Publicat miercuri, 13 martie 2013 00:00 / Actualizat marti, 12 martie 2013 20:44

Încadraţi de persoane înaintate în vîrstă, Ferfelea, Varga şi ceilalţi 13 fotbalişti ai alb-negrilor şi-au făcut analizele la Policlinica Comunală Chiajna. Au fost trimişi în localitatea ilfoveană chiar de Şiman, care le-a anunţat "programarea" în direct la GSP TV.

Sîmbătă, la meciul Sportul - Farul, jucătorii fostului lider al Seriei B1 n-au putut intra pe teren din cauza lipsei vizelor medicale. Consilierul juridic al AFAN, Lucian Enache, declara la Radio GSP: "Doctoriţa de la Concordia Chiajna a pus ştampila cu viza medicală pe carnetele jucătorilor, fără ca aceştia să fi fost controlaţi!".

Patronul Vasile Şiman a încercat să îndrepte situaţia luni seară, la GSP TV: "Varga şi ceilalţi, mîine, la 8:00, să vă prezentaţi la control, la Chiajna!".

"Are datorii la INMS"
Pe o vreme cîinoasă, "studenţii" se adună, ieri dimineaţă, la Policlinica Comunală Chiajna. De ce fac vizita tocmai acolo, cînd majoritatea controalelor se fac la Institutul Naţional de Medicină Sportivă din Bucureşti? "Şiman are mari datorii la INMS. Nu credem că a plătit ultima vizită. Era vreo două milioane de lei vechi de căciulă, o fi dat atîta pentru toţi!", se amuză jucătorii.

Alăturarea generaţiilor
Doctoriţa care se ocupă de vizită e chiar medicul acuzat, Olivia Timnea de la Concordia! Legăturile fuseseră barate de Şiman cu o seară înainte: "Varga, nu-i treaba ta de ce mergeţi la Chiajna!". În hol, jucătorii stau cot la cot cu trei bătrîni. O femeie îl trage de mînecă pe Ferfelea: "Maică, voi de unde sînteţi?". "Fotbalişti, mamaie, fotbalişti!". "Păi, şi ce căutaţi aici?". Jucătorii surîd amar.

"Nu eraţi programaţi"
Sînt chemaţi la subsol, unde apare şi doctoriţa Timnea. Răbufneşte la adresa presei: "Afară! Nu aveţi voie să filmaţi!". Băieţii sînt invitaţi înăuntru după 30 de minute: "Voi ce grupă sînteţi?". Fotbaliştii rămîn uimiţi. Lungu iese şi el interzis: "Mi-a zis cineva dinăuntru că i-am dat peste cap, nici măcar nu eram programaţi!".

În jurul orei 11:00, fotbaliştii termină analizele. Vor primi vizele la o dată ulterioară. Urmează traseul obişnuit al ultimelor zile: sediul AFAN - stadionul Regie.

Se rejoacă meciul cu Farul?
Deşi partida nedisputată împotriva Farului era dată ca sigură cu rezultatul de 0-3, surse federale susţin că Şiman încearcă să obţină reprogramarea întîlnirii. "Dacă n-ar evolua nici în weekend-ul viitor, cu Dinamo II, ar fi excluşi din campionat. Confruntarea cu Farul s-ar putea juca la o altă dată", afirmă sursele GSP.

Fără licenţă la Liga a 2-a
FRF. Comitetul executiv a decis ca formaţiile din divizia secundă să nu mai aibă nevoie de licenţă pentru a putea evolua în eşalonul secund. Această hotărîre a fost luată ca urmare a solicitărilor repetate ale cluburilor din a doua divizie.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
foreverfarul
foreverfarul  •  13 Martie 2013, 17:38

Ce tupeu ai Simane ? Cei 32 de baieti din galeria Farului prezenti la Bucuresti au platit destui bani pentru deplasare si au venit degeaba . Si acum vrei sa se rejoace meciul ? Fii serios , regulamentul e clar . Ati pierdut la masa verde .

ando89
ando89  •  13 Martie 2013, 15:02

Daca vreun jucator pateste ceva pe teren din cauza unei afectiuni nedepistate sunt criminali...

gymd
gymd  •  13 Martie 2013, 14:45

pai poza asta specifica ca jucatorii lui Sportul au contracte pe viata :)))))))))))))))))))))))))))))) si in carje vor juca :))))))))))))))

Vezi toate comentariile (11)
Comentează