FOTBAL  »  LIGA 2  »  U CRAIOVA

Curtea de Apel a comunicat motivarea deciziei de anulare a excluderii Craiovei! Reacţia lui Mititelu la Radio GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 17 decembrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 17 decembrie 2012 18:22

Curtea de Apel a comunicat azi motivarea deciziei de anulare a hotărîrii Comitetului Executiv al FRF de excludere a Universităţii Craiova.

Curtea de Apel a decis pe 25.06. 2012 anularea deciziei de excludere a Universităţii, luată în CEx a FRF din data de 20.07.2011 şi suspendarea hotărîrii de excluderea pînă la soluţionarea irevocabilă a cauzei.

Iată 3 pasaje din motivarea instanţei, conform site-ului editie.ro

- hotărîrea este abuzivă în mod special, în condiţiile în care pentru prima dată în istoria fotbalul românesc s-a optat pentru această sancţiune, iar reclamanta (FC Universitatea Craiova) este unul din cluburile sportive cu o tradiţie deosebită a României.

- hotărîrea de excludere a fost luată cu un manifest exces de putere iar prin punerea sa în aplicare s-au produs deja consecinţe iremediabile din punct de vedere material şi al activităţii sportive care se perpetuează în timp.

- în conţinutul actului prin care s-a aplicat sancţiunea nu există nicio motivare referitoare la vreo analiză a faptelor imputate reclamantei şi nici la criteriile pentru care s-a optat pentru aplicarea sancţiunii celei mai severe, a excluderii, iar din documentaţia depusă de pîrîtă, Curtea reţine că, deşi s-a optat pentru aplicarea sancţiunii celei mai drastice, reclamantei nu i-au fost respectate nici cele mai elementare componente ale dreptului la apărare.

Adrian Mititelu a vorbit la Radio GSP despre această motivare a instanţei şi e convins că dreptatea pentru Universitatea e mai aproape ca niciodată:

"Practic prin această motivare se scoate la lumină o întreagă încrengătură de abuzuri comise asupra noastră. Instanţa desfiinţează de la un capăt la altul toate acţiunile Federaţiei în privinţa noastră. Excluderea nu are o acoperire legală.

Sînt 7 mii de probe şi de dovezi. Instanţa a decis că a fost un exces de putere extrem de grav. Lui Sandu şi Mitică le-a venit vremea. Nici dracu' nu-i mai scapă. E ireversibilă condamnarea lor la ani grei de închisoare şi e ireversibilă şi despăgubirea Universităţii Craiova".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (33)
zarqa
zarqa  •  18 Decembrie 2012, 22:36

Noi romanii suntem, in general, impaciuitori dar tinand cont de cat rau au facut trei oameni sportului "rege"-fotbalul din Romania acestia merita judecati si pedepsiti drastic. Este vorba de trei farisei si manipulatori de opinie ce poarta nume ca : Mircea Sandu, Mitica Dragomir si Victor Piturca.

takeiteasy
takeiteasy  •  18 Decembrie 2012, 13:28

Ne-am saturat de vorbe si promisiuni. Vrem ca vinovatii sa plateasca pentru suferinta noastra! Mitica si nasu la puscarie si sa nu il uitam pe pictor viturca! Sarvatori fericite oameni buni!

xavi-
xavi-  •  18 Decembrie 2012, 11:27
Postat de chr508 pe 17 Decembrie 2012, 19:47

Felicitari Craiova. Ma bucur mult pentru aceasta decizie. Totusi nu pot sa nu remarc abjectia de prim paragraf in vederea motivarii. E o tampenie care e valabila la cpoii de gradinita. Din cauza asta nu merge nimic in tara, pentru ca nici macar instanta nu este in stare sa dea o motivare calumea.

Si inca ceva...incearca sa intri pe pagina ziarului lui Mititelu,editie,si ai sa vezi acolo toata motivarea,are vreo 20 de pagini,iar dupa aceea o sa ne spui si noua daca este indeajuns de buna pentru tine.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează