FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

VIDEO Dan Petrescu are o opinie categorică » Ce a spus despre CSA Steaua: „Eu așa văd lucrurile, nu mă interesează altceva”

Dan Petrescu, antrenorul de la CFR Cluj și legenda Stelei, a vorbit despre posibilitatea promovării „militarilor” în Liga 1.
Dan Petrescu, antrenorul de la CFR Cluj și legenda Stelei, a vorbit despre posibilitatea promovării „militarilor” în Liga 1.

Articol de - Publicat vineri, 14 aprilie 2023 18:41 / Actualizat vineri, 14 aprilie 2023 21:01

Dan Petrescu, antrenorul de la CFR Cluj și legenda Stelei, a vorbit despre posibilitatea promovării „militarilor” în Liga 1.

CONTEXT:

Petrescu e de părere că ar trebui să primeze doar aspectul sportiv, iar dacă CSA Steaua s-ar clasa pe loc promovabil sau de baraj, ar trebui lăsată să meargă mai departe, în ciuda faptului că „militarii” fac parte dintr-un club departamental. 

Dan Petrescu, despre CSA Steaua: „De ce să promoveze altcineva?”

„Dacă o echipă câștigă pe teren, nu mă mai interesează altceva. Am zis mereu asta și în legătură cu punctele luate celor de la Sibiu (n.r. - FRF le-a luat 9 puncte celor de la Hermannstadt, din cauza unor datorii). Nu aș lua punctele niciodată, fotbalul se joacă pe teren. 

Proiectul lui Dâncu a șocat Coaliția de Guvernare: „Întoarce România în vremea lui Ceaușescu!” + Cine mai semnează Inițiativa pro CSA Steaua
CSA Steaua
Proiectul lui Dâncu a șocat Coaliția de Guvernare: „Întoarce România în vremea lui Ceaușescu!” + Cine mai semnează Inițiativa pro CSA Steaua

Fiecare echipă să își merite punctele. Dacă echipa aia joacă și merită promovarea, de ce să promoveze altcineva? Nu văd o anomalie. Eu văd totul doar din punct de vedere sportiv. 

Cine face puncte și câștigă pe teren, să meargă mai departe”, a declarat Dan Petrescu, la conferința de presă premergătoare meciului dintre CFR Cluj și Sepsi (sâmbătă, ora 19:00).

Citește și alte știri despre CSA Steaua:

Dialog EXPLOZIV! Nervi și țipete în studio în scandalul CSA Steaua: „Ce vreți? Să terminăm cu sportul în țara asta? Anulați handbalul, voleiul, tot! Ce a continuat FCSB?”

Adi Popa, noi „săgeți” către Dinamo: „E o surpriză că e în play-off, credeam că nu termină sezonul”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
iulix73
iulix73  •  15 Aprilie 2023, 22:16

E normal că ar trebui să primeze doar aspectul sportiv, iar dacă CSA Steaua s-ar clasa pe loc promovabil sau de baraj, ar trebui lăsată să meargă mai departe dar nu in forma actuală de organizare și mai ales NU cu bani de la bugetul statului !

DanKnx
DanKnx  •  15 Aprilie 2023, 17:31

ca de obicei, Dan Petrescu e corect. Bravo si felicitari!

ceglumabuna
ceglumabuna  •  15 Aprilie 2023, 16:48

vai .. cata prostie ... pentru ce avem reguli ? rosu ? nu exista eu bag jucatorul pe teren voi contestati ca are rosu eu spun ca cu el pe teren am batut si vreau punctele .... avem fair play financiar ? ca eu sa respect meritele sportive ale csa ului ii rog sa respecte legea in vigoare.. care spune clar .. csa nu are voie in ligi profesioniste(deci inclusiv liga a 2a) legea spune ca trebuie sa avem antrenor ? avem ? nu am avut am platit .... Csa cand plateste ? ar trebui dati afara ... rusine mai mare ca asta nu exista ... astia se folosesc de ametiti de cascalini ca sa loveasca in romani(nu microbisti) bhaa rusinilor.. vreti echipa ... faceti va carduri si donati banii vostrii ... csa = comunism .... cs dianamo = comunism ... urmeaza sri .. invatamantul.. vai ce frumos o sa fie sa platesti taxe pentru deal de oprita ... Clona csa... nu are nimic al iei .. jucatori de la fcsb .. sigla de la fcsb nume de la fcsb stadion de la stat ... buget de la stat.... rusineeeeeeeeeee !!! dincu nu mai este ministru dar el da legi .. bravo romani aplaudati ....... capete seci .. creier terci ... vai de capul vostru de saraci mintali ...

Vezi toate comentariile (23)
Comentează