FOTBAL  »  LIGA 2  »  CS MIOVENI

Daniel Oprița a transferat la CS Mioveni un jucător de mare perspectivă de la Petrolul: „Sunt sigur că am făcut o alegere bună”

Articol de - Publicat luni, 28 ianuarie 2019 11:00

Antonio Ristea (17 ani) a semnat pe 2 ani cu CS Mioveni, formația de pe locul 7 din liga secundă, și s-a dus în cantonamentul de la Izvorani al echipei conduse de Daniel Oprița.

Tânărul fundaș central ar putea profita în următorul sezon de faptul că echipele din Liga a 2-a vor fi obligate să folosească doi jucători titulari sub 19 ani. Antrenorul Daniel Oprița țintește promovarea anul viitor, iar în acest moment nu are prea multe variante pentru cele două locuri pentru fotbaliștii sub 19 ani.

„Mă bucur că mi s-a oferit șansa aceasta. Domnul Oprița este un antrenor foarte bun. Mă înțeleg de minune cu noii colegi, cu tot staff-ul, m-am adaptat foarte repede. Sunt sigur că am făcut o alegere foarte bună și sper ca pe viitor să demonstrez ce pot”, a declarat Antonio Ristea pentru GSP.ro.

ristea
Antonio Ristea în tricoul lui CS Mioveni

Ristea a fost legitimat în prima parte a campionatului la Petrolul, însă a decis să plece după ce nu i s-au dat șanse să evolueze. Junioratul l-a făcut tot la formația prahoveană, iar apoi a evoluat în campionatele de juniori din Germania.

Clasament liga 2

clasament liga2

Citește și:

Repatriere » L-a refuzat pe Pompiliu Stoica la FCSB și a ales o altă echipă din România

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează