FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

EXCLUSIV Burcă nu îi menajează pe jucătorii lui Dinamo! Decizie drastică înainte de startul Ligii 2

foto: Raed Krishan - GSP
foto: Raed Krishan - GSP

Articol de - Publicat sambata, 30 iulie 2022 13:00 / Actualizat sambata, 30 iulie 2022 13:42

Dinamo va debuta joi în Liga 2 (cu Progresul Spartac, de la 18:00), iar înainte de meci Ovidiu Burcă, antrenorul „câinilor”, a luat o măsură dură.

După amicalul de azi, 2-0 cu CS Tunari (Liga 3), Ovidiu Burcă le-a dat liber jucătorilor săi până duminică, la ora 22:00, urmând ca apoi să intre în cantonament.

5 detalii despre ultimul transfer al lui Dinamo » Cea mai mare realizare: a fost coleg cu Bellerin
DINAMO
5 detalii despre ultimul transfer al lui Dinamo » Cea mai mare realizare: a fost coleg cu Bellerin

Dinamo, în cantonament de duminică

Tehnicianul roș-albilor a decis ca jucătorii să stea în cantonament la baza de la Săftica până după partida de joi.

Fotbaliștii lui Dinamo se vor antrena zilnic la baza de lângă București, antrenamentele fiind programate la ora 18:00, ora de start a meciului cu Progresul Spartac.

Lucrurile sunt așa cum le știam. Acum nu are rost să spun ce am găsit aici. Dar simt că lucrurile se mișcă în direcția bună. Trebuie să construim încet, cu liniște și răbdare. Trebuie să-i resuscitez pe jucători. Nu sunt blazați, dar nu se simt bine știind că au retrogradat. Simt că își doresc să readucă Dinamo în elita fotbalului românesc. Pas cu pas, trebuie să aducem lucrurile pe un drum normal.

În prejma echipei sunt jucători de perspectivă, dar au nevoie de timp. E nevoie de întăriri. Avem jucători puțini pe care ne putem baza la ora asta. Știu că cei din conducere sunt în discuții 

– Ovidiu Burcă, pe 27 iulie

Dinamo, programată să joace în Liga 2 în aceeași zi în care 3 echipe românești evoluează în Conference League

Meciul contra Progresului Spartac îi va pune pe „câini” într-o ipostază delicată: în timp ce ei vor disputa primul meci din istorie la „matineu”, alte trei formații românești vor evolua în Conference League.

Zilele trecute, a fost publicat programul primei etape din noul sezon al ligii secunde, unde Dinamo va lua startul pentru prima oară în istoria de 74 de ani. „Câinii” deschid etapa joi, 4 august.

Dinamo, aflată la primul sezon în Liga 2, va juca în deplasare în prima etapă, pe terenul Progresului Spartac, echipă nou promovată în liga secundă. Meciul va avea loc de la ora 18:00, pe sinteticul de la Buftea, în aceeași zi în care Universitatea Craiova, Sepsi și CFR Cluj vor reprezenta România în turul III din Conference League. 

VIDEO  Noul șef de la Dinamo anunță stadionul pentru Liga 2: „Am promisiunea Ministerului că vom juca acolo. Atmosfera va fi fantastică”

Citește și: 

Dinamo, a treia victorie la rând în amicale » „Câinii” au învins-o și pe Tunari

Burcă, primele nemulțumiri la Dinamo » Conducerea îl liniștește: „Se va întâmpla asta cu certitudine”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
creeperno807
creeperno807  •  30 Iulie 2022, 22:31

Decizie drastica cand o parte din ei au fost partasi la retrogradare... De fapt e cea mai potrivita decizie.

mean_machine
mean_machine  •  30 Iulie 2022, 17:13
Postat de gregoryhf pe 30 Iulie 2022, 15:58

treaba asta nu-i de ieri de astazi ci de cel putin 4 ani,suporterii de carton a lui dinam000 au renuntat sa mai apara cu sigla si se dau acum orice altceva numai nu dinamovisti. un lucru imbucurator. umilinta suprema,sa iti negi echipa. eu chiar sunt bucuros.

Mai are cineva loc sa comenteze de voi?...toată ziua la stiri despre Dinamo..Universul vostru se învârte în jurul nostru :))))

gregoryhf
gregoryhf  •  30 Iulie 2022, 15:58
Postat de flick2020 pe 30 Iulie 2022, 15:45

Nici un ddbist pe aici...:::))))) Majoritatea si-au scos sigla cu grivei, si-au schimbat conturile...se dau cfr-isti......uisti...te doare capul :::))) Atata mizerie morala ca la astia, nu vezi in alta parte.

treaba asta nu-i de ieri de astazi ci de cel putin 4 ani,suporterii de carton a lui dinam000 au renuntat sa mai apara cu sigla si se dau acum orice altceva numai nu dinamovisti. un lucru imbucurator. umilinta suprema,sa iti negi echipa. eu chiar sunt bucuros.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează