FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSC ȘELIMBĂR - DINAMO 1-2

VIDEO EXCLUSIV Noul conducător al lui Dinamo, în tribune la victoria cu CSC Șelimbăr: „Vrem să luptăm la promovare”

Articol de - Publicat sambata, 04 martie 2023 14:45 / Actualizat sambata, 04 martie 2023 15:20

 Andrei Nicolescu, unul dintre fondatorii societății Red&White, care a preluat controlul lui Dinamo,  a fost prezent la Sibiu pentru a vedea victoria cu CSC Șelimbăr, 2-1.

  • Dinamo este pe locul 6, ultimul care duce în play-off, cu 30 de puncte.
  • Va juca în ultima etapă cu marea rivală, Poli Timișora (locul 19), și are nevoie obligatorie de victorie.
  • Dinamo se bate la play-off cu Unirea Dej (31 de puncte), Unirea Slobozia (30), Concordia (29), FC Brașov (27) și Gloria Buzău (27)

După meci, noul director general al formației din „Ștefan cel Mare”, a acordat un interviu Gazetei Sporturilor în care a vorbit despre viitorul echipei și despre lupta pentru un loc în play-off-ul din Liga 2.

VIDEO Andrei Nicolescu, noul director general de la Dinamo: „Vrem să luptăm la promovare”

„Cel mai important este să obținem calificarea în play-off. Vrem să ne luptăm la promovare. A fost un meci cu emoții, dar la final a răsărit soarele. E foarte important că am trecut peste acest meci. 

Dinamo are niște suporteri incredibili.  Un mesaj pentru ei? Știu că încrederea se construiește greu și de aceea îi rog să vadă ce facem pas cu pas și ce vrem să construim la Dinamo.

Noi vrem să facem pași mici, pași care să se vadă.  Nu vrem să promitem nimic, nu vrem să ne aruncăm în declarații pompoase”, a declarat Andrei Nicolescu.

Noul oficial al „câinilor” a anunțat că luni, de la ora 13:00, va fi organizată o conferință de presă pentru a se prezenta viitoarele planuri are clubului. 

Este un avocat foarte deștept. Rețineți ce vă spun! Nu știu ce va fi. Nu cred că are banii necesari să țină Dinamo, dar ca minte, să organizeze totul… L-am cunoscut. Este un avocat de succes. Îl cunosc de când lucra la Rapid pentru că nepotul meu, de când au desființat echipa a doua la Rapid, a fost la Rapid la juniori. L-am cunoscut și am stat de vorbă cu el de vreo trei ori. Omul este beton. Are minte multă. 

E spirt! Va putea să conducă Dinamo. Eu dacă luam Petrolul apelam la el să-mi dea o mână de ajutor.

- Dumitru Dragomir, despre Andrei Nicolaescu

FOTO. Atmosferă senzațională la Sibiu, în CSC Șelimbăr - Dinamo 1-2

+22 FOTO

Citește și: 

Ovidiu Burcă, după victoria la limită a lui Dinamo: „Așa cresc echipele! Felicitări băieților”

Una caldă, alta rece » Favorul făcut de Șerdean lui Dinamo, după vânzarea acțiunilor + procesul la care nu renunță

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
fibra
fibra  •  05 Martie 2023, 09:07

Aveti grija cum faceti pas cu pas ca unii au dat-o in bara rau de tot.

creeperno807
creeperno807  •  04 Martie 2023, 22:41

Trebuie promovare directa

Chris.Dumitrescu
Chris.Dumitrescu  •  04 Martie 2023, 19:09

Ce mi-as dori sa se reediteze barajul de anul trecut, sa fie iar o dubla intre Dinamo si U Cluj, de data asta sa-i batem pe amărâți, cu toate ca acolo e Nelutu Sabau si el dinamovist pur sange.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează