FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Dezvăluiri din interiorul lui Dinamo: „În caz contrar, ne ducem în Liga 3 fără probleme”

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 iulie 2022 11:21 / Actualizat sambata, 09 iulie 2022 11:46

Ionel Augustin, cel care-l ajută pe Iulian Mihăescu în pregătirea jucătorilor de la Dinamo, a vorbit despre situația complicată din cadrul clubului.

După prima retrogradare din istorie, incertitudinea domină în club. Dinamo nu are antrenor, nu are administrator special și datoriile sunt din ce în ce mai mari.

Ionel Augustin a dezvăluit probleme din interiorul lotului și a vorbit despre jucătorii care vor să plece în această vară.

„Din punct de vedere sportiv, suntem cât de cât organizați. Copiii se prezintă la antrenamente, am făcut și vizita medicală. Sunt mulțumit de cum am jucat cu Chiajna și cred că a fost chiar un joc bun. 

Eu sunt un antrenor optimist și am încredere în lotul actual, Cred că avem măcar 50% șanse de promovare. Din punct de vedere sportiv stăm foarte bine, însă din punct de vedere financiar stăm foarte prost. Sper să se facă toate eforturile în acest sens. 

Fără bani nu se poate face performanță și este foarte greu să ții în continuare lotul. În caz contrar vom juca cu copiii de la Dinamo U19. Dar așa ne ducem în Liga 3 fără probleme

Dacă aveam un finanțator, un președinte foarte bun și un antrenor bun, eu nu cred că retrogradam.

Antrenorii ăștia care s-au perindat în jurul clubului Dinamo, au retrogradat echipa. Despre ce vorbim?! Marii antrenori care nu au ajutat cu nimic... Au adus jucători cu contracte foarte mari. Acum trebuie să le dăm bani sau  ă negociem să renunțe la o parte din bani. O să plătim în continuare de pe urma acestor greșeli”, a spus Ionel Augustin, pentru Fanatik.

Avem nevoie de cel puțin un atacant, dacă nu doi, doi mijlocași și un fundaș
- Ionel Augustin

VIDEO Atunci a început sfârșitul lui Dinamo? Dezvăluiri incendiare: „Ochii zgâiți și mintea blocată!”

Citește și:

Atunci a început sfârșitul lui Dinamo? Dezvăluiri incendiare: „Ochii zgâiți și mintea blocată!” + Anunță oficial că se dezice de proiectul DDB

Președintele CS Dinamo pentru GSP: „Ne-am înțeles să continue pe Dinamo până se dărâmă” » Care e situația arenei din „Ștefan cel Mare”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
istet10
istet10  •  09 Iulie 2022, 23:41
Postat de creeperno807 pe 09 Iulie 2022, 22:48

Noul administrator special se va ocupa de transferuri, probabil vor fi vreo 10

Ai mai spus asta. Uiti ca nu s-a stabilit nici macar data la care sa se se tina sedinta AGA. 10 jucatori buni gasiti unde si cand? Daca sunt buni, crezi ca accepta sa joace pe 2000 de euro pe luna? Ca lui Moura asta i s-a spus ca l-ar astepta. Plus eventuale bonusuri.

creeperno807
creeperno807  •  09 Iulie 2022, 22:48

Noul administrator special se va ocupa de transferuri, probabil vor fi vreo 10

istet10
istet10  •  09 Iulie 2022, 17:06

Sa-l faceti de ras. Sau de c...o, cum zice romanul. Lipsa de respect fata de Augustin. In copilarie il alintam: Augustin cu nasu gros, parca e Pantera Roz.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează