FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

EXCLUSIV Burcă nu-i menajează pe dinamoviști: programul spartan cu care speră să prindă play-off-ul

Ovidiu Burcă // foto: Facebook @ Dinamo Bucuresti
Ovidiu Burcă // foto: Facebook @ Dinamo Bucuresti

Articol de - Publicat vineri, 05 august 2022 12:16 / Actualizat vineri, 05 august 2022 12:29

În etapa de debut a eșalonului secund, joi, cu Progresul Spartac (1-0), Dinamo a continuat pe linia succeselor începută sub comanda lui Ovidiu Burcă, deși a pătimit pe final de meci.

Din minutul 77 până în prelungiri, Dinamo a jucat în inferioritate numerică după eliminarea lui Ionuț Amzăr. În plus, apărarea și-a arătat limitele în mai multe momente, Oncescu a fost supertimid la debutul la seniori, gafând în câteva situații, dar fără a primi gol, faza ofensivă a funcționat atât timp cât Vali Lazăr a avut baterie. 

FCSB a anunțat OFICIAL trei transferuri
FCSB
FCSB a anunțat OFICIAL trei transferuri

Ovidiu Burcă a cântat cu galeria

Ovidiu Burcă a fost dirijor pentru elevii săi în momentul în care cu toții au cântat alături de galerie, antrenorul de 42 de ani având singurele clipe de exuberanțe atunci când a interpretat acele melodii cu fanii. 

După meci, tehnicianul a evidențiat atât impactul moral al victoriei, cât și limitele pe care echipa sa le are acum.

Regim spartan la Dinamo sub comanda lui Ovidiu Burcă

Burcă a decis un program spartan înaintea etapei inaugurale, echipa a fost în cantonament la Săftica, de duminica trecută până la meci, iar regimul cazon va continua

Mai ales că jucătorii „câinilor” au arătat mari carențe fizice. În plus, formația va avea mult timp la dispoziție pentru a se pune la punct cu pregătirea, următoarea rundă este marți, 16 august, pe stadionul Ștefan cel Mare, cu Oțelul Galați.

Ovidiu nu-i lasă mai moale pe jucătorii săi. A spus deunăzi în Gazeta Sporturilor

„Am decis acest stagiu centralizat pentru că trebuie să găsesc cum să îmbin toate elementele pentru a încropi o echipă. Să ne cunoaștem, să avem cât mai multe discuții, să le urmăresc tot traseul, odihnă, refacere, antrenamente, vitaminizare. Dacă nu controlez pe termen scurt, nu va fi bine pe termen lung”.

Tocmai de aceea a decis ca după refacerea de azi, vineri, din prima parte a zilei, elevii săi să aibă liber, iar sâmbătă se revine la antrenamente! Va fi un antrenament sâmbătă dimineață, la Săftica, abia apoi vor primi liber jucătorii, partea a doua a zilei și duminică.

De luni se revine la ședințele de pregătire din cantonamentul „câinilor”, clasic deja, în a doua jumătate a zilei.

În primul rând, trebuie să stabilizez lotul. Ca să avem o echipă, în adevăratul sens al cuvântului, e nevoie de coeziune și stare de spirit. E nevoie de timp, încă descopăr capacitatea jucătorilor de a se adapta. 

Cel mai bine îi voi cunoaște când va fi presiune maximă, probabil, foarte curând. Așa, poți întâlni la antrenamente jucători care sunt «zmei», dar când îi critică tribuna, atunci îi cunoști cel mai bine!

- Ovidiu Burcă, antrenor Dinamo

Mai multe știri despre Dinamo: 

Omul care poate reveni în conducerea lui Dinamo: „Parcă n-aș fi plecat niciodată” » Propune cooptarea lui Cornel Dinu

Gest golănesc în Progresul - Dinamo » Și-a scuipat adversarul și a fost eliminat!

Dincolo de Premier League, e COLAPSUL » Datorii imense în Anglia, desființări și o mare întrebare: cât mai rezistă modelul?!

„Trăiesc o altă viață!” » Gazeta l-a găsit pe fotbalistul român cu inima în partea dreaptă, ex-„tricolor”: „Cazul meu a fost nemaivăzut, nemaiauzit!”


Comentarii (3)
creeperno807
creeperno807  •  05 August 2022, 22:37

Inca 4 transferuri si terminam pe primul loc

IronMan53
IronMan53  •  05 August 2022, 14:21

De unde play -off??? Dupa meciul de ieri ambele vor lupta la retrogradare. Nici la liga 3 nu sunt meciuri asa slabe si lipsite de fotbal. Oribil Dinamo!

agiler
agiler  •  05 August 2022, 13:16

Cu lotul actual mimamo cel mult va prinde muște.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează