FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Omul care poate reveni în conducerea lui Dinamo: „Parcă n-aș fi plecat niciodată” » Propune cooptarea lui Cornel Dinu

Gabriel Răduță, în centru, cu șapcă albă
Gabriel Răduță, în centru, cu șapcă albă

Articol de - Publicat vineri, 05 august 2022 11:03 / Actualizat vineri, 05 august 2022 12:10

Dinamo a învins cu 1-0 pe Progresul Spartac, gol Bordușanu, în etapa inagurală din Liga 2, iar clubul va continua să se transforme pe durata lunii august. Astăzi, așteaptă un răspuns din partea multimilionarului Mohammad Murad, libanezul care este dorit ca finanțator la gruparea roș-albă.

„Câinii” au efectuat 9 transferuri până la acest moment, este în discuții să rezilieze cu alți jucători, ar putea să mai facă zilele următoare o mutare în cadrul clubului. 

Mai exact, prezent la meci, Gabi Răduță ar putea reveni în funcția de șef al centrului de copii și juniori, mai ales că postul este vacant. Răduță s-a despărțit de Dinamo în urmă cu un an, răstimp în care a fost la Rapid București.

Florinel Coman, pacient sau fotbalist? Îngrijorare la FCSB înainte de RMN: se conturează a patra accidentare gravă din ultimii 2 ani!
FCSB
Florinel Coman, pacient sau fotbalist? Îngrijorare la FCSB înainte de RMN: se conturează a patra accidentare gravă din ultimii 2 ani!

Gabriel Răduță poate reveni la Dinamo: „Rămâne un club mare”

„Mi-a plăcut ceea ce am văzut la meci. Am avut în teren 7 copii crescuți în academie, plus alți 5 pe bancă. Am revenit pe stadion la un meci al lui Dinamo după o pauză de trei ani. Copiii crescuți de noi în academie au devenit bărbați. 

Între timp, Oncescu, Giafer, Țone, Amzăr, Bordușanu, Dudea, Bani, Crețu, Florescu, Borcea, momentan accidentat din păcate, au crescut. 

Suporterii fantastici! În număr foarte mare pentru Liga 2. Dinamo rămâne un club mare indiferent în ce ligă joacă, păcat că s-a ajuns aici”, a declarat Gabi Răduță pentru GSP.ro.

„Mister Dinu nu trebuie să lipsească din deciziile de la Dinamo”

Răduță are și el o propunere pentru conducerea „câinilor”: „Ca și un semn, în timpul meciului m-a sunat Mister Dinu. A fost ceva sentimental fantastic, el nu trebuia și nu trebuie să lipsească din deciziile luate de clubul Dinamo. Recent a împlinit 74 de ani și îi doresc la mulți ani. 

M-am întâlnit cu copii și cu oameni dragi din anturajul clubului, după mult timp, a fost un sentiment foarte plăcut și m-am simțit de parcă n-aș fi plecat niciodată. Este un sentiment pe care îl simți doar dacă ești implicat direct”, a mai declarat Răduță.

Dinamo trebuie sa revină, fotbalul este mai sărac fără Dinamo! Iar suporterii dinamoviști au creat mare gol în Superligă prin absența lor. Le doresc promovare grabnică și să continue reconstrucția clubului.

- Gabriel Răduță

VIDEO » Cum plănuiește Vlad Iacob să aducă sponsori la Dinamo

Mai multe știri din Liga 2: 

Gest golănesc în Progresul - Dinamo » Și-a scuipat adversarul și a fost eliminat!

Ovidiu Burcă avansează două scenarii posibile la Dinamo: „Nu știu care e strategia clubului”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează