FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

EXCLUSIV „E ciudat și îngrijorător” » Ce l-a deranjat pe Vlad Iacob la jucătorii lui Dinamo + Altă veste proastă pentru fani

Vlad Iacob / Captură GSP Video
Vlad Iacob / Captură GSP Video

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 ianuarie 2023 09:27 / Actualizat vineri, 20 ianuarie 2023 11:09

Vlad Iacob, administratorul special al lui Dinamo, a vorbit la GSP Live despre evenimentele tensionate petrecute în ultimele zile la club

După ce a sărit din nou în apărarea lui Ovidiu Burcă pentru ieșirea din conferința de miercuri, numărul 1 din conducerea dinamovistă le-a reproșat fotbaliștilor de la Dinamo că nu l-au contactat deloc înaintea declanșării grevei din vestiar. Iacob susține că ar fi preferat un dialog privat cu jucătorii în detrimentul protestului care a încins spiritele la început de săptămână.  

Burcă a publicat „din greșeală” conversația de pe WhatsApp cu Vlad Iacob: „Ăia au neveste bolnave de cancer. Să ne dea banii!”
DINAMO
Burcă a publicat „din greșeală” conversația de pe WhatsApp cu Vlad Iacob: „Ăia au neveste bolnave de cancer. Să ne dea banii!”

Vlad Iacob: „Jucătorii au avut o atitudine ciudată”

„În primul rând, Ovidiu Burcă a cerut banii atât pentru el, cât și pentru staff. Să ținem cont de acest lucru. Eu am fost pe aceeași lungime de undă cu el și am spus că susțin acest lucru. Situația e ceva mai liniștită, s-a plătit un salariu. Dar Ovidiu Burcă nu și-a criticat jucătorii pentru că și-au cerut salariile. Exclus! Nu asta a fost poziția. 

Ovidiu și-a criticat jucătorii pentru modul în care au ales să procedeze, că nu au avut răbdare să comunice, că nu au dat nici măcar un telefon conducerii. Pentru asta i-a criticat, dar și pentru faptul că au refuzat să se antreneze.

A fost o atitudine foarte ciudată din partea jucătorilor, din punctul meu de vedere. Ținând cont de aceste detalii, l-am susținut pe Ovidiu Burcă pentru atitudinea sa. Au fost alte situații în care jucătorii m-au sunat, au discutat cu mine pentru motive mult mai puțin importante decât acum. E foarte ciudat și chiar îngrijorător că de data aceasta nu mi-au dat nici măcar un telefon. De ce? Nu vreau să speculez. Voi discuta cu ei.

Sunt jucători cu salarii destul de mari și sunt jucători la care trebuie să renunțăm fiindcă trebuie redus bugetul de salarii, nu din cauza acelui protest. Doi dintre ei deja au părăsit clubul. (...) 

Nu s-a pus problema plecării lui Burcă. Lucrurile s-au liniștit, iar de acum înainte ne vom concentra pe partea sportivă”, a spus oficialul dinamovist, la GSP Live. 

Vlad Iacob, despre interdicția la transferuri a lui Dinamo: „Lucrurile sunt complicate”

Vlad Iacob le-a oferit o veste proastă fanilor. Interdicția la transferuri a roș-albilor persistă și, cel puțin deocamdată, Dinamo nu va muta pe piața transferurilor. 

„La capitolul sosiri, lucrurile sunt complicate din cauza interdicției pe care o avem la transferuri. Vom vedea în următoarele câteva săptămâni ce se întâmplă. Va trebui să ne mișcăm rapid, vom vedea dacă reușim să ridicăm această interdicție”, a mai spus administratorul special al lui Dinamo.

Citește și alte știri despre Dinamo: 

„Află Elias și vin suporterii peste noi!” » Ovidiu Burcă încercase să-i sperie pe jucători înaintea grevei

Burcă a publicat „din greșeală” conversația de pe WhatsApp cu Vlad Iacob: „Ăia au neveste bolnave de cancer. Să ne dea banii!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
cdba3133
cdba3133  •  20 Ianuarie 2023, 11:48

Nu credeti ca acest subiect tinde sa devina plictisitor?

elementlord
elementlord  •  20 Ianuarie 2023, 11:35

Da, intr-o societate sanatoasa, in care lucrurile merg, iar salariile sunt platite, sunt de acord: discuti cu conducerea si apoi faci greva. Dar cand esti in insolventa si intarzii constant plata salariilor, este in interesul conducerii sa se asigure ca oamenii (mai) trag la caruta. Altfel spus: conducerea trebuia sa initieze dialogul, nu jucatorii.

.iosif.
.iosif.  •  20 Ianuarie 2023, 11:27

Dinamoul e pe desființate, se vede și din avion treaba asta

Vezi toate comentariile (3)
Comentează