FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Cu un nou sponsor principal, conducerea lui Dinamo țintește venituri uriașe pentru Liga 2: „Astăzi semnăm contractul. Putem genera 5-6 milioane”

Vlad Iacob, administrator special Dinamo, la GSP Live
Vlad Iacob, administrator special Dinamo, la GSP Live

Articol de GSP - Publicat joi, 28 iulie 2022 11:24 / Actualizat joi, 28 iulie 2022 12:56

Vlad Iacob, administratorul special de la Dinamo, a anunțat că va semna astăzi contractul cu noul sponsor principal al clubului. El anticipează venituri uriașe chiar dacă echipa a căzut în liga secundă.

Dinamo a tremurat pentru supraviețuire în ultimele luni, dar în birourile clubului există optimism. Noul administrator special, Vlad Iacob, a precizat la GSP Live că se bazează pe venituri de până la 800.000 de euro în acest sezon din parteneriate comerciale, plus sume importante din vânzările de bilete și abonamente.

Iacob nu a numit sponsorul principal cu care Dinamo a bătut palma, dar toate informațiile indică spre 888.ro, care le va plăti dinamoviștilor 350.000 de euro în acest sezon.

Noul șef de la Dinamo anunță stadionul pentru Liga 2: „Am promisiunea Ministerului că vom juca acolo. Media de spectatori va crește semnificativ”
DINAMO
Noul șef de la Dinamo anunță stadionul pentru Liga 2: „Am promisiunea Ministerului că vom juca acolo. Media de spectatori va crește semnificativ”

Vlad Iacob, administrator special Dinamo: „Astăzi semnez contractul cu sponsorul principal”

„Vom avea un sponsor principal, cred că voi semna contractul astăzi. Nu vreau să intru în detalii. Suma este sub 500.000 de euro, cred că nici 90% dintre cluburile din Liga 1 nu primesc atât. În total, consider că Dinamo poate strânge în acest sezon din parteneriate comerciale undeva la 700.000-800.000 de euro.

Dacă clubul este foarte bine gestionat și relația cu fanii este sănătoasă, Dinamo poate genera, fără aport din exterior și venituri din transferuri de jucători, undeva între 5 și 6 milioane de euro pe sezon. 

Nu este superoptimist, am toate calculele făcute, bazate pe cifre reale. Poate genera chiar mai mult de atât. Ăsta e un buget cu care cluburi din Liga 1 au prins play-off-ul!”, a declarat Iacob la GSP Live. 

Mă aștept să avem cea mai mare audiență din Liga 2, am toată încrederea că fanii dinamoviști vor fi în spatele clubului în cel mai greu moment din istoria sa. Vor fi venituri semnificative din bilete și abonamente, mult mai mari decât la celelalte cluburi.

- Vlad Iacob

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Noutăți de la Dinamo » Cine a reziliat contractul + Ce se întâmplă cu fotbaliștii în probe

Ei trebuie să o salveze pe Dinamo » Iacob și Burcă, părtași la un total de 7 falimente!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
adisor
adisor  •  30 Iulie 2022, 17:48

Dragi cititori, cred că există o confuzie în articol. Acolo scrie "fără aport din exterior și vânzare de jucători", deci presupun că se așteaptă la încasările menționate FARA sa vândă din lot. Mă îndoiesc, dar e ușor interpretabila formularea. :)

vanboben
vanboben  •  28 Iulie 2022, 21:35

Asta visează cu ochii deschiși? De la sponsori și drepturi tv iau vreo 350 mii euro! Sa mai dea fanii încă vreo 5-600 mii! Deci vreun milion! Ce jucători vând ăștia de 4-5 milioane pe an? Babele de Patriche, Buhăescu, Gavrila și Lazăr?

blackbeauty1
blackbeauty1  •  28 Iulie 2022, 17:53
Postat de elgabri pe 28 Iulie 2022, 16:45

O fi trecut si asta pe la palat de s a infectat cu gigism ??

ar fii bine pentru voi de s-ar fii infectat cu gigism,dar ala este infectat cu saracie si va prosteste. din drepturile tv si de la sponsori in cel mai bun caz vitan barzesti ia 270 de mii de euro pe sezon. dar aveti datori de peste 12 milioane de euro(vezi ce a spus grecul) si cheltuieli lunare de aproximativ 100 de mii de euro cel putin. voi sunteti efectiv in faliment.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează