FOTBAL  »  LIGA 2  »  PROMOVARE

Două echipe de Liga 2 din același județ ar putea împărți stadionul: „Ar fi un câștig enorm”

FOTO: Facebook@mostistea
FOTO: Facebook@mostistea

Articol de - Publicat vineri, 08 mai 2020 18:10

Arena „Ion Comşa” din Călăraşi, recent dotată şi cu instalaţie de nocturnă, ar putea găzdui în viitorul sezon două divizionare secunde. Pe lângă gazdele de la Dunărea, ar putea evolua la Călăraşi şi Mostiştea Ulmu.

Mostiştea Ulmu va juca o dublă partidă de baraj pentru promovarea în eşalonul secund cu actualul lider din C2, Unirea Slobozia. 

Județul Călărași poate avea două echipe în Liga 2

„Suntem în discuții cu oficialii echipei Dunărea pentru a găsi un acord. Noi vrem sa jucăm la Călărași meciurile din Liga 2. Va dați seama că este un câștig enorm, atât pentru noi cât și pentru Dunărea, pentru acest județ. Am avea parte de mulți suporteri care să ne susțină. Ulmu este o echipă care reprezintă județul Călărași! Eu sunt mândru de ceea ce am realizat până acum și vreau să împart această bucurie cu toți oamenii care ne sprijină“, a afirmat Vasile Tîrșolea, finanţatorul echipei, pentru ziarul Ediția.

VIDEO / Baza Pro Rapid se poate transforma în mall

Citește și alte știri despre Liga 2:

Scandal pentru promovarea în Liga 2: „Din cinci scenarii, a fost ales al şaselea! Luăm în serios scenariul să nu ne prezentăm”

Ovidiu Burcă, reacție dură după ce Tribunalul a decis că Rapid nu poate folosi în exclusivitate sigla: „Încă o entitate muribundă”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează