FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Ovidiu Burcă, reacție dură după ce Tribunalul a decis că Rapid nu poate folosi în exclusivitate sigla: „Încă o entitate muribundă”

Ovidiu Burcă i-a atacat pe cei de la AFC Rapid
Ovidiu Burcă i-a atacat pe cei de la AFC Rapid

Articol de GSP - Publicat joi, 07 mai 2020 13:10

Ovidiu Burcă (40 de ani), președintele Rapidului, a oferit o primă reacție după ce Curtea de Apel a Tribunalului din București a decis ieri că sigla giuleștenilor din Liga 2 poate fi folosită și de AFC Rapid, echipă din Liga 4 București

„Într-adevăr, ieri s-a produs foarte multă rumoare și în mass-media legat de procesul pe care l-am pierdut la apel, legat de folosirea mărcii. Știți foarte bine cu toții că după ce am promovat în Liga 2 am achiziționat sigla cu 400.000 de euro + TVA. 

În acest moment există încă o entitate muribundă, AFC Rapid. Nu vreau să încep acum să povestesc ce înseamnă AFC Rapid, însă această entitate a intervenit în achiziția noastră și a declanșat un proces de anulare a mărcii. Acest proces înca durează. Noi am obținut o entitate prezidențială, in 2019, prin care aveam dreptul să le interzicem celor de la AFC Rapid folosirea mărcii. In apel, au reușit sa demoneteze ceea ce noi obținusem în 2019. 

Este hazliu că ei vor anularea mărcii. Am încerdere că până la urmă justiția ne va da câștig de cauză, iar într-un final doar noi vom folosi marca”, a spus Burcă, la Pro X.

Rapid a pierdut dreptul exclusiv de folosire a siglei

  • Fotbal Club Rapid, formația din Liga 2, cea susținută de marea masă a fanilor alb-vișinii, a cerut în instanță exclusivitate asupra siglei. Curtea de Apel a respins astăzi acțiunea. Decizia este una definitivă;
  • Formația din Liga 2 a invocat faptul că AFC Rapid le creează un prejudiciu prin folosirea siglei. Prima instanță le-a dat câștig de cauză, dar Curtea de Apel a schimbat astăzi decizia.
Ovidiu Burcă, reacție dură după ce Tribunalul a decis că Rapid nu poate folosi în exclusivitate sigla: „Încă o entitate muribundă”

Sigla cerută în exclusivitate de formația din Liga 2

Imagini din Giulești. Ionuț Stroe: "Chiar dacă sunt întârzieri, în maximum 4 luni va arată și-aici ca în Ghencea"

Citește mai multe știri despre Rapid:

Întâlnire între Daniel Pancu și Daniel Niculae, la doi ani de la conflictul din perioada Rapid: „Vom rămâne suporteri”

Contre USR - PSD cu baza Pro Rapid » Clotilde Armand a atacat prima: „În PUZ-ul făcut în pandemie, baza e centru de afaceri”. Replica lui Dan Tudorache

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
1923rapidgiulesti
1923rapidgiulesti  •  07 Mai 2020, 15:56

*** bai paiațo,vorbeste burca despre Rapid...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

amicu
amicu  •  07 Mai 2020, 15:30
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Da Rapidul asta la care esti tu ca o capusa, ce mai reprezinta acum? Ca ati dat afara toti garantii acestui proiect. V-ati descotorosit de toti rapidistii. De ce nu ai avut barbatie si bun simt sa iti asumi esecul campaniei de transferuri din iarna si sa pleci odata de la RAPID?????? De ce ati umplut acest proiect cu caini ca si tine? Ce este in Liga a doua nu mai este Rapid. Asta nu este Rapidul Rapidistilor...asa ca, nu sunteti demni sa purtati aceasta emblema. (aici nu exista edit)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează