FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO - UNIREA DEJ 0-0

video Dragoș Militaru: „Am avut o dorință de revanșă cu Dinamo, după 0-3” » Vrea mai mult: „Mai am 2 săptămâni și jumătate de contract cu Unirea Dej”

Dragoș Militaru: „Am avut o dorință de revanșă cu Dinamo, după 0-3”
Dragoș Militaru: „Am avut o dorință de revanșă cu Dinamo, după 0-3”

Articol de - Publicat sambata, 06 mai 2023 19:00 / Actualizat sambata, 06 mai 2023 23:30

Dragoș Militaru (33), antrenorul Unirii Dej, a plecat cu un punct de la București, după 0-0 cu Dinamo. 

Antrenorul de 33 de ani spune că are în continuare ca obiectiv un loc de baraj, deși nu știe încă 100% dacă Unirea ar putea juca în Liga 1: „Se așteaptă rezultatele de la licențiere. S-au făcut toate eforturile pentru a primi licența. Acum nu știu, pentru că e prima oară când clubul se lovește de «situația» asta, între ghilimele”.

Dragoș Militaru: „Ne dădeau cu sticlele în cap, era un haos total”

Militaru a vorbit despre conflictul cu fanii „câinilor” de la Tribunele zero și 1: 

„Ocaziile mari le-am avut noi, în repriza a doua. Foarte mari. Am venit să ne apărăm șansele în lupta noastră pentru baraj, pentru locul 5. Dacă îmi spunea cineva înainte de meci că o să luăm un punct, ziceam «Ok, mergem mai departe». Sunt cu același sentiment și acum.

Au fost multe tensiuni, strigăte, țipete în repriza a doua, nu mai știam, mă uitam ba pe teren, ba în tribună. Ne dădeau cu sticlele în cap, era un haos total, mai ales în ultimele 20 de minute. N-am nicio treabă cu nimeni din tribună.

Eu nu le-am spus nimic (n.r. suporterilor dinamoviști), ei m-au înjurat încontinuu. Am venit doar să ne apărăm șansa noastră. Suntem o echipă nu mică, ci extrem de mică. Nimeni nu ne-a dat nicio șansă să rămânem în Liga 2, să continuăm lupta pentru play-off sau să avem cea mai mică speranță de a face ceva în play-off. Ne luptăm pentru șansa noastră.

Stadionul a fost frumos, nu ostil. Chiar dacă a fost cum a fost la final, înseamnă că noi am ținut piept unei echipe de tradiție, care eu consider că are unul dintre cele mai bune jocuri din play-off. 

Ne-a bătut 3-0 acum o lună și am avut și eu o oarecare dorință de revanșă după episodul acela. Imediat după Dinamo am arătat foarte bine în celelalte 5 meciuri”. 

Dragoș Militaru: „E clar că toată lumea își dorește mai mult”

Tehnicianul ardelenilor, dorit în Liga 1 după rezultatele extraordinare de la Dej, spune că nu știe încă ce-i rezervă viitorul, dar speră să evolueze în carieră: 

„E munca noastră de 3 ani și jumătate, de când sunt eu aici. Am băieți care încă mai sunt aici de atunci, jumătate de echipă. Am plecat de la retrogradare în Liga 4, aproape, la un play-off de promovare în Liga 1. E clar că toată lumea își dorește mai mult de la el și de la viață.

Mai am 2 săptămâni și jumătate de contract cu Unirea Dej. Deocamdată nu știu ce va fi. Mi-aș dori foarte mult să mergem până la capăt, să prindem un loc de baraj.

Nu e vorba că aș renunța neapărat la Unirea Dej. Fiecare își dorește mai mult de la el. Dacă nu-mi doream mai mult de la mine și de la băieți, nu ajungeam în momentul ăsta. Îmi doresc mai mult de la mine. Nu știu sub ce formă. Aici, în altă parte, chiar nu știu. Mi-aș dori să fiu într-un mediu în care să pot evolua mai mult decât am făcut-o până acum”. 

Dragoș Militaru: „Am avut o dorință de revanșă cu Dinamo, după 0-3” » Vrea mai mult: „Mai am 2 săptămâni și jumătate de contract cu Unirea Dej”

VIDEO Fanii dinamoviști au aruncat cu mai multe obiecte în oaspeți

7 detalii de la Dinamo - Unirea Dej 0-0 » Probleme serioase pentru un titular, discuție Patriche - suporteri + anunțul legat de Steaua, făcut la finalul meciului
dinamo - unirea dej 0-0
7 detalii de la Dinamo - Unirea Dej 0-0 » Probleme serioase pentru un titular, discuție Patriche - suporteri + anunțul legat de Steaua, făcut la finalul meciului
Burcă, atac la adresa lui Dorinel Munteanu: „M-a deranjat foarte tare. O să fiu cu ochii pe Oțelul, să văd cum se prezintă în Ghencea”
DINAMO
Burcă, atac la adresa lui Dorinel Munteanu: „M-a deranjat foarte tare. O să fiu cu ochii pe Oțelul, să văd cum se prezintă în Ghencea”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează