FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Dusan Uhrin, făcut praf de un fost jucător de la Dinamo: „Acest antrenor m-a ucis”

Dusan Uhrin
Dusan Uhrin

Articol de GSP - Publicat joi, 02 iunie 2022 15:47 / Actualizat joi, 02 iunie 2022 15:50

Denis Azankpo (28 de ani), atacantul împrumutat de Dinamo în februarie de la Dunkerque, îl critică pe Dusan Uhrin pentru faptul că nu s-a bazat pe serviciile sale.

Jucătorului din Benin i-a expirat împrumutul la echipa din „Ștefan cel Mare” la finalul sezonului de Liga 1. Atacantul este în prezent convocat la naționala țării sale pentru meciurile din preliminariile Cupei Africii.

Florin Tănase, interviu-eveniment pentru GSP: „Da, am avut linie directă cu patronul. Unde e problema?”
FCSB
Florin Tănase, interviu-eveniment pentru GSP: „Da, am avut linie directă cu patronul. Unde e problema?”

Azankpo, critici la adresa lui Uhrin

Azankpo a jucat doar 25 de minute în mandatul lui Uhrin la Dinamo, în victoria cu Academica Clinceni, scor 5-1. Atacantul a reușit atunci să marcheze un gol, apoi nu a mai fost luat în lot de antrenorul ceh.

„Îmi pare rău de retrogradare. Este o situație foarte tristă. Totuși, acest antrenor m-a omorât. Nu m-a băgat să joc, deși mă antrenam cu echipa și am tras din greu la antrenamente. Pentru nimic, se pare. 

Mi-a oferit 25 de minute, am jucat bine, am marcat, am mai contribuit la 2 goluri, dar după n-am mai fost luat în lot. Nimeni nu a înțeles motivul. Mi s-ar fi părut normal să-mi ofere mai multe șanse. Nu am venit aici în vacanță, aveam nevoie să joc și sunt convins că aș fi ajutat echipa”, a spus Azankpo, potrivit playsport.

Dunkerque, echipa de care aparține internaționalul din Benin, a retrogradat în liga a treia din Franța la finalul sezonului 2021-2022.

Citește și alte știri despre Dinamo:

Torje semnează în aceste momente rezilierea cu Dinamo! Oficialii confirmă: „Da, a ajuns la club”

Cosmin Matei, primul care a scăpat din „haită” » A fost prezentat oficial la un club din Liga 1

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
vraca56
vraca56  •  03 Iunie 2022, 10:10

*** care au plecat și vor sa plece ce au stat pe bani multi au primit și înțelegere pe cind nu jucau nimic. au prins momentul și caracterul s-a transformat în bani. aveau totuși o datorie de plătit la cit și cum au jucat. au păcălit fotbalul și echipa iar antrenorul ceh bun așa ca personalitate dar nu trebuia adus. un dinamovist pur singe trebuia acolo. acum este prea tirziu . sunt convins ca după vreo 6 sau 7 etape torje va cădea în non valoare. la fel și Costin matei unde acolo la Sepși nu este ca la Dinamo. acolo ori trage ori va freca banca de rezerve. fiecare cu karma lui.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

creeperno807
creeperno807  •  02 Iunie 2022, 22:43

Uita-te cui a dat gol. Si paznicul de la saftica dadea gol lui clinceni

balotelli
balotelli  •  02 Iunie 2022, 17:32

Cu Azankpo titular meci de meci, Dinamo n-ar fi retrogradat. Ar fi scăpat chiar și de baraj. Ar fi prins barajul de Conference, în locul celor de la Botoșani. Băiatul are 1 gol marcat și 2 assist-uri în 25 de minute jucate. Asta înseamnă o medie de aprox. 3,5 goluri și 7 assist-uri pe meci. Când ai un fotbalist de la Dunkerque și nu-l folosești, înseamnă că îți sabotezi propria echipă.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close