FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGAB.RO

Eric Lincar, la Fortuna Brazi ?

Articol de GSP - Publicat joi, 20 decembrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 20 decembrie 2012 22:01

Eric Lincar ar putea pregăti, din retur, gruparea prahoveană de Liga a III-a, Fortuna Brazi.

 

La un punct în spatele actualului lider din C 6, Unirea Tărlungeni, la jumătatea întrecerii, gruparea prahoveană Fortuna Brazi are un singur obiectiv în retur, promovarea în eşalonul secund. Cum în prima parte a campionatului lucrurile nu au mers aşa cum se aşteptau finanţatorii grupării, iarna ar putea aduce mişcări importante la echipă într-un singur scop, acela al asigurării tuturor condiţiilor necesare pentru îndeplinirea obiectivului propus. Cum actualul antrenor al grupării, Octavian Grigore, a primit însărcinări multiple, urmând să se ocupe şi de destinele echipei secunde dar şi de centrul de copii şi juniori al divizionarei C, la timona tehnică a Fortunei ar intra în discuţie, pentru postul de antrenor principal, Eric Lincar. Tehnician tânăr, care şi-a demonstrat abilităţile la Damila Măciuca, o adevărată revelaţie a eşalonului secund pe care orădeanul a părăsit-o chiar astăzi, Lincar a trezit interesul şefilor Fortunei. Varianta prahoveană este, pentru tânărul tehnician, o soluţie viabilă în  condiţiile în care gruparea prezidată de Virgil Munteanu are un proiect bine pus la punct, întins pe durata mai multor ani, în care cuvântul de ordine este performanţa.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează