FOTBAL  »  LIGA 2  »  U CLUJ - HERMANSNTADT 1-2

Erik Lincar, după meciul care a compromis sezonul: „Și le-am zis asta jucătorilor. Îmi pare sincer rău”

Hermannstadt a învins-o pe U Cluj, scor 2-1, în etapa  cu numărul 9 din play-off-ul Ligii 2. +13   FOTO
Hermannstadt a învins-o pe U Cluj, scor 2-1, în etapa cu numărul 9 din play-off-ul Ligii 2.

Articol de GSP - Publicat marti, 10 mai 2022 22:12 / Actualizat miercuri, 11 mai 2022 10:06

Hermannstadt a învins-o pe U Cluj, scor 2-1, în etapa  cu numărul 9 din play-off-ul Ligii 2. Erik Lincar (43 de ani), antrenorul „șepcilor roșii”, a avut un discurs echilibrat la final.

  • În ultima rundă a play-off-ului, Hermannstadt primește vizita Stelei, în timp ce U Cluj se deplasează la Chiajna, pentru duelul cu Concordia. Ambele partide vor fi programate duminică, de la 16:00.
  • Hermannstadt are nevoie de cel puțin o remiză cu CSA pentru a obține promovarea directă. 
  • Pentru a termina peste Hermannstadt și a promova direct, U Cluj trebuie să o bată pe Chiajna, iar sibienii să piardă cu CSA Steaua. La egalitate de puncte, clujenii au avantaj, întrucât au acumulat un număr superior de puncte în sezonul regulat, 42 față de 41.

Acuzat de Marius Măldărălanu că i-a întors spatele la final, Lincar nu a amintit acest moment. A vorbit despre detaliile care au făcut diferența în favoarea lui Hermannstadt și a transmis un mesaj plin de optimism.

CSA Steaua nu poate obține licența pentru Liga 1: „Pe baza acestui articol li se va respinge cererea”
CSA Steaua
CSA Steaua nu poate obține licența pentru Liga 1: „Pe baza acestui articol li se va respinge cererea”

Erik Lincar, după U Cluj - Hermannstadt 1-2

„Din păcate, am fost sub presiunea rezultatului. Oricum, le mulțumesc tuturor oamenilor care au asistat la joc, ne-au încurajat extraordinar. Păcat de erorile defensive, acea neatenție la o lovitură liberă din lateral. Asta se întâmplă când faci o greșeală de poziționare. 

Cei de la Hermannstadt au avut două situații cu mingea pe poartă, două goluri. Am încercat, ne-am străduit, dar nu am fost deloc inspirați. Rămâne jocul de la Chiajna, trebuie să credem în continuare. Dacă nu vom reuși să promovăm direct, rămân meciurile de baraj cu Dinamo. 

Din punctul meu de vedere, acest meci de astăzi trebuie să fie un etalon pentru Universitatea. Fotbalul e un sport, au jucat două echipe echilibrate valoric, se putea întâmpla orice. Astăzi, șansa a fost mai aproape de ei. Poate am avut și un penalty pe final de joc, dar nu mă voi lua de arbitraj. 

E clar, jucătorii au fost sub presiune. Dar le-am zis că mi-aș fi dorit mai multă încredere, personalitate, tărie de caracter. Ce pot să zic? Îmi pare sincer rău, dar trebuie să fim puternici în continuare”, a spus Lincar, la Orange Sport. 

Clasamentul din play-off-ul ligii secunde, înaintea ultimei etape

Citește și alte știri din Liga 2:

VIDEO / EXCLUSIV Mario Bratu, eroul promovării Petrolului: „Cea mai frumoasă zi din viața mea!”

Ianis Zicu dă vina pe Niculescu pentru rezultatele Concordiei: „Și-au asumat. Ce să faci în condițiile astea?”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
1137239927061901
Gheorghe Condruz  •  11 Mai 2022, 15:24

Domnul Lincar este într-o mare dilema. Daca nu califica echipa cred că va fi nevoit să demisioneze. Oare unde o sa se duca? La FCSB nu vrea să meargă...

ionutplural
ionutplural  •  11 Mai 2022, 12:21

Un antrenor slab

108779877311497
George Ionescu  •  11 Mai 2022, 10:09

...nu i totul pierdut ...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează