FOTBAL  »  LIGA 2  »  TURRIS TURNU MĂGURELE

EXCLUSIV Marius Baciu e noul antrenor al lui Turris Turnu Măgurele

Articol de - Publicat miercuri, 23 octombrie 2019 17:27

Marius Baciu (44 de ani) s-a înțeles cu Turris Turnu Măgurele, iar în orele următoare va fi anunțat oficial noul antrenor al echipei de pe locul 2 din eșalonul secund. Jucătorii au fost deja înștiințați că vor avea un nou antrenor.

Tehnicianul îl înlocuiește la cârma teleormănenilor pe Florin Bratu (39 de ani), care n-a rezistat decât 18 zile pe banca echipei din Turnu Măgurele. A preluat echipa de pe locul 1 și și-a dat demisia după 4 meciuri în care a înregistrat două înfrângeri, o victorie și un egal, echipa coborând pe locul secund. (Detalii AICI)

De partea cealaltă, Marius Baciu s-a despărțit de Daco-Getica, echipă care a decis să se retragă din campionatul Ligii 2. De altfel, în ultima săptămână echipa din Colentina a reziliat contractele a 12 jucători. 

EXCLUSIV Marius Baciu e noul antrenor al lui Turris Turnu Măgurele
Marius Baciu


VEZI AICI CLASAMENTUL DIN LIGA 2 

Daco-Getica e pe locul 19, cu doar 6 puncte, fiind urmată de Sportul Snagov la o lungime în spate. Cele două echipe ar trebui să aibă meci direct pe 26 octombrie.

Marius Baciu a mai antrenat de-a lungul carierei echipe precum Voința Sibiu, Pandurii Târgu Jiu, Unirea Alba Iulia, Șimleu Silvaniei, Poli Iași, SC Bacău, Academica Argeș, Concordia Chiajna și Voința Turnu Măgurele.

Vezi și:

Clasamentul din Liga 2, la un pas să fie dat peste cap! Daco-Getica se retrage din campionat: „Rezultatele de pe teren ne-au făcut să decidem asta” + Reacția antrenorului Marius Baciu

EXCLUSIV Florin Bratu a plecat după 18 zile de la Turris! Mesaj dur pentru jucători: „Stilul meu nu putea fi interpretat de ei”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
ray51
ray51  •  24 Octombrie 2019, 08:39

La vale pe tobogan...

cpt.ahab
cpt.ahab  •  23 Octombrie 2019, 19:40

În felul ăsta, Turris se asigură că nu promovează!

143731175974645
Gelu Cristean  •  23 Octombrie 2019, 18:12
Postat de Traian Pavelescu pe 23 Octombrie 2019, 17:52

Succes Baciu !!! Un adevărat stelist, nu dintre cei care au fugit cu basca in mâna la poarta odioasei cazarmi sovietoide CSA, sa ceara papa gratis la popota, solda, acces la pensie specială și alte pomeni de la partid și de la stat!

bine ca nu doare, altfel te zvarcoleai

Vezi toate comentariile (4)
Comentează