FOTBAL  »  LIGA 2  »  PROMOVARE

EXCLUSIV Situație de coșmar pentru o echipă care se lupta la promovare » 5 jucători au plecat și sunt mari probleme financiare

Articol de - Publicat joi, 14 septembrie 2017 16:48

ASA Tg. Mureș, echipă retrogradată la finalul sezonului trecut, are din ce în ce mai multe probleme.

Deși la începutul sezonului a fost adus pe Dinu Gheorghe, iar echipa avea ca obiectiv promovarea, situația este una delicată. Mai mulți jucători și-au reziliat de comun acord contractele și vor urma și alții, din cauza problemelor financiare.


Mijokovici, Florin Iacob, Florin Ilie, Neagu și Schieb sunt primii jucători care au plecat de la ASA, după ce conducerea le-a transmis că nu mai sunt bani pentru salarii. Cei 5 nu pot evolua pentru niciun alt club până în iarnă, pentru că au devenit jucători liberi de contract după terminarea perioadei de transferuri.

Astfel, deși la începutul sezonului se lupta pentru promovare, ASA are șanse tot mai mici să reziste în a doua divizie.

"Este lipsă totală de profesionalism. Nu sunt bani, echipa este în insolvență și am decis să plecăm. Cei din conducere au zis că cine nu acceptă situația este liber să plece. Păcat că nu am putut pleca mai devreme, pentru a putea juca la alt club. Dacă se continuă așa, clubul riscă să intre în faliment", a spus Florin Ilie pentru GSP.RO.

"Mă bucur că am plecat cu fruntea sus. Am lăsat echipa pe locul 2. Noi ne-am făcut treaba, dar nu mai puteam continua. Ce se va întâmpla mai departe nu e problema noastră. Din păcate așa e la nivelul Ligii a 2 a. Chiar nu se mai merită să joci așa" - Florin Ilie

Playtech: Concurenta de la Survivor care a RENUNŢAT la haine! Se răsfaţă într-un loc de vis. Imagini de neratat


Comentarii (1)
106683413108068
Francisc Dascal  •  14 Septembrie 2017, 17:11

O CONDUCERE FARA OBRAZ,*** CARE ISI IMPUN FII IN ECHIPA !!!!!!!! AU PRELUAT NUMELE DE A.S.A SA AIBA MAI MULTI SIMPATIZANTI,DAR SPECTATORII AU DAT SEAMA RAPID DE JOCUL DE CULISE SI NICI GRATIS NU MERG PE STADION.SUNT MURESEAN SI MIE RUSINE CA ACESTI MASCARICI PATEAZA ISTORIA FOSTEI A.S.A!!!!!!!!! BINE VENIT IL FALIMENTO ,ADIO F.C MAIOR !!!!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează