FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

VIDEO Dat afară de la CSA Steaua, după scandalul cu alcool și manele din autocar! Astăzi și-a strâns lucrurile

Antrenorul Florin Neață (34 de ani) a fost astăzi dat afară de la Clubul Sportiv al Armatei Steaua.
Antrenorul Florin Neață (34 de ani) a fost astăzi dat afară de la Clubul Sportiv al Armatei Steaua.

Articol de - Publicat luni, 15 noiembrie 2021 18:25 / Actualizat luni, 15 noiembrie 2021 19:11

Antrenorul Florin Neață (34 de ani) a fost astăzi dat afară de la Clubul Sportiv al Armatei Steaua.

Florin Neață nu mai este antrenorul grupei de juniori născuți în anul 2007 de la CSA Steaua. Conducerea „militarilor” l-a găsit responsabil pentru faptul că în iarna anului 2020, în autocarul formației s-au consumat băuturi alcoolice, iar unii părinți îi îndemnau pe micii fotbaliști să accepte, la rândul lor, sticla de whisky.

Florin Neață a fost astăzi în Ghencea, și-a strâns toate lucrurile și a părăsit Clubul Sportiv al Armatei. 

Florin Neață, apărat de părinți: „Noi suntem vinovați. Plecăm cu el dacă va fi dat afară”

Părinții juniorilor din grupa U15 s-au unit și l-au susținut pe antrenor în fața conducerii clubului. Demersul nu a avut succes. 

„Nu vrem ca antrenorul Florin Neață să fie dat afară. Noi ne-am adus copiii la Steaua pentru antrenor, nu pentru club. Este un antrenor foarte bun, care a obținut rezultate foarte bune cu această grupă.

Am cerut o întâlnire cu comandantul clubului și cu domnul George Ogăraru pentru a ne manifesta susținerea față de antrenor. Să fie sancționat pentru cele întâmplate, dar să nu fie dat afară. Dacă pleacă el, pleacă toți copiii", a declarat pentru GSP.RO Marius Voica, tatăl unuia dintre copiii care apar în filmare.

VIDEO Băutură și manele în autocarul celor de la CSA Steaua

Citește și alte știri despre fotbalul din ligile inferioare: 

EXCLUSIV Nicolae Constantin, antrenorul-lider din Liga 2, s-a destăinuit Gazetei: „Înainte de Petrolul, mă gândeam să fiu profesor de sport. Nu puteam accepta Divizia C!”

Mesajul războinic al lui Adi Popa: „Noi suntem Steaua! Toate armele pe masă pentru promovare, trebuie să fim în Liga 1”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
dobrin
dobrin  •  15 Noiembrie 2021, 22:27

"Dacă pleacă el, pleacă toți copiii". Paguba in ciuperci, sa plece toti mai repede. De-abia ca scapa clubul de niste betivi in devenire platiti din banii statului.

csa.45.suporteri
csa.45.suporteri  •  15 Noiembrie 2021, 20:29

Pana acum dadeau cu whiskey sa se creada copiii ca joaca la Steaua. Acum, ca nu mai sunt beti inteleg ca au jucat la CSA SARPILI. Cat despre CSA, clipul este stiut de Ogararu de 7 luni dar l-a ascuns pentru ca la el alcoolul, pariurile sunt probabil normalitate

iri_
iri_  •  15 Noiembrie 2021, 20:28
Postat de Leonard Crassas pe 15 Noiembrie 2021, 19:50

Ne intrebam, de ce nu ne calificam de atatia ani la competitiile de top., de ce nationala U20 a fost umilita in Anglia , si ultima data azi in Italia, fiidca asa sunt educati copii care fac fotbal in aceasta tara

Pai si in primul rand educatia aia de unde vine? Nu tot de la parinti? Doar nu te astepti ca antrenorul de fotbal sa-ti si educe copilul... face si el cat poate... dar daca nu ai baza necesara, nici nu vorbim de cei "7 ani de acasa", vorbim de un minim de bun simt care probabil nu il au nici parintii, asa ca la ce sa te astepti? Cand parintele asculta manele si bea whiskey in fata copilului, viitorul pare deja compromis pt acel copil, la 18 ani e plin de tatuaje cu aripi de inger pe gat, si alte mizerii ...

Vezi toate comentariile (19)
Comentează
Close