FOTBAL  »  LIGA 2  »  PROCES

Florin Talpan a câștigat cu FCSB și intră în război cu MApN: „E inadmisibil așa ceva”

Florin Talpan, juristul CSA Steaua
Florin Talpan, juristul CSA Steaua

Articol de , - Publicat joi, 07 martie 2024 12:00 / Actualizat joi, 07 martie 2024 13:06

Florin Talpan, juristul CSA Steaua, a câștigat procesul cu FCSB pentru „marca Steaua”, apoi a transmis un mesaj tăios pentru MApN.

Talpan a transmis un mesaj prin care susține că Ministerul Apărării Naționale i-a tăiat din salariu și nu i-a acordat niciun spor de merit.

Victorie pentru Florin Talpan » Curtea de Apel a dat verdictul în procesul cu marca Steaua
MARCA STEAUA
Victorie pentru Florin Talpan » Curtea de Apel a dat verdictul în procesul cu marca Steaua

Florin Talpan, atac la adresa MApN: „E inadmisibil”

„O nouă victorie a mea în instanță! Avocatul lui Becali a pierdut din nou în fața mea, în încercarea de a ne anula sau decădea mărcile aflate în patrimoniul Clubului Sportiv al Armatei Steaua București! Am muncit ca de obicei foarte mult, și am satisfacția că instanța mi-a dat dreptate!

În loc sa fiu recompensat pentru toate reușitele mele, mi s-a luat din salariu și cu toate acestea, am găsit puterea să lupt mai departe! Sunt mândru de munca mea și de eforturile pe care le-am făcut!

Este inadmisibil ca eu să am rezultate remarcabile, iar conducerea Ministerului Apărării Naționale să nu mă aprecieze și să nu îmi acorde sporul integral pentru lucrări de excepție, spor pe care îl merit, deoarece am câștigat dosare foarte grele și am păstrat în patrimoniul Clubului Sportiv al Armatei marca Steaua București, numele Steaua București și palmaresul echipei de fotbal!

Sper ca eforturile depuse de către mine să fie recompensate de ministrul Apărării Naționale la adevărata lor valoare în cel mai scurt timp!”, a transmis Florin Talpan pe contul personal de Facebook.

Florin Talpan speră să ajungă comandant, trimitere făcută în finalul mesajului. În mai expiră mandatul interimar al comandantului CSA Steaua, colonelul Stefan Bichir. Iar Talpan a spus de mai multe ori că își dorește să fie numit în locul lui.

Victorie pentru Florin Talpan în fața FCSB-ului

După mai multe amânări, soluția a venit astăzi, 7 martie, în procesul dintre CSA și FCSB, iar Curtea de Apel a respins ca nefondată solicitarea FCSB-ului de a anula toate mărcile Stelei.

Practic, toate mărcile înregistrate de CSA Steaua rămân neatinse și aparțin de Steaua București, clubul din liga a doua.

Match Quiz Rapid - FCSB

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul Rapid - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Gigi Becali atacă din nou Steaua: „Cum să ceri prejudiciu pe marcă dacă tu aveai taraba închisă?”

Citește și:

Se naște un mic „Santiago Bernabeu” în România » Ultimele detalii despre arenă
STADION
Se naște un mic „Santiago Bernabeu” în România » Ultimele detalii despre arenă
Furie la clubul din Liga 2 » Mesaje de protest la ultimul meci: „Sclavi ai partidului lipsit de onoare”
PROTEST
Furie la clubul din Liga 2 » Mesaje de protest la ultimul meci: „Sclavi ai partidului lipsit de onoare”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (100)
kubaclovnpeyoutube
kubaclovnpeyoutube  •  09 Martie 2024, 15:03
Postat de kuba pe 07 Martie 2024, 17:13

Cum nu? Ești aici 24/7/365 cu clonele aferente! Băi TipilicA, cam lunga “vacanta “ pe România! Tot de gogosel te ascunzi…… amaratuLe!

gigistule meciul s-a mutat pe maine ce scuza penibila mai gasesti acum ? :))) te ascunzi de mine de 4 ani ani de zile las hilar :))) keyboard kuba haha

_Adrian_1
_Adrian_1  •  09 Martie 2024, 14:30
Postat de freddy pe 08 Martie 2024, 17:32

***! Visezi cai verzi pe pereți, te crezi justitiar, Batman, tu emiți, refuzi. Noi. Eu! IO! Ca ciobanul. Cine ești tu mă? ***. Faci tu, spui tu, zici tu. Te asculta cineva pe tine...miezu :))) Zboară bai puiule, zboară de aici!

Ma asculti tu ma si te si zbati sa-mi raspunzi la fiecare mesaj, in timp ce zbieri cat de neimportant as fi :)) Pare de neinteles cum suporti sa te faci de ras in halul asta in public :))

sadiku_is_back
sadiku_is_back  •  08 Martie 2024, 22:13
Postat de rav410wrc pe 08 Martie 2024, 16:31

Firicel e mort-copt, sa-si primeasca caldele de la Mosh Cmte sau de la Catalin ... Cand observa ca Mosh nu-l incurajeaza, in pr.ostie, devine asa de trist, ca un catelas vagabond abandonat in ploaie :::((( "Ai vazut Mosh?" sau "vecine, vecine!" ;))) Vorba unui coleg, "Tibi iq3.3 nu-i rau la suflet, doar foarte incet la bibilica!" :)))

batrana doamna iosif in doliu :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (100)
Comentează