FOTBAL  »  LIGA 2  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

FOTO Mititelu a făcut publică motivarea sentinţei trimiterii în judecată a lui Sandu şi Dragomir: "Mircea Sandu şi apropiaţii săi sînt la un pas de Jilava!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 08 ianuarie 2014 20:30

Editie.ro a prezentat motivarea sentinţei trimiterii în judecată a membrilor Comitetului Executiv, prin care "Mircea Sandu şi apropiaţii săi sînt la un pas de Jilava".

În constatările magistratului Elena Veronica Andrea Iura se află şi faptul că membrii din CE se fac vinovaţi de săvîrşirea mai multor infracţiuni de abuz în serviciu, alături de Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir.

"Aceştia, cu bună ştiinţă şi conştienţi de faptele lor au aderat la planul infracţional pus la cale de Mircea Sandu", notează sursa citată.

Judecătoarea consideră că Universitatea Craiova a fost sancţionată într-un mod abuziv, deşi acţiunile pe care clubul le inteprindea erau perfect legale şi garantate de constituţie.

Mai mult, magistratul consideră că litigiile de muncă sînt exclusiv de competenţa instanţelor judecătoreşti şi că nu intră în atribuţiile Comisiei Federaţiei judecarea lor.

Vezi aici motivarea sentinţei în format PDF!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (78)
fcu1948
fcu1948  •  10 Ianuarie 2014, 19:24
Postat de ion.ionescu pe 10 Ianuarie 2014, 11:31

Referitor la "un contract de munCĂ CARE" : am precizat anterior că acel contract a fost publicat integral de gsp. Problema este că, după cum se vede, tu nu prea ştii româneşte şi înţelegi cam greu...Eu îţi dau date concrete, tu îţi dai cu presupusul...

Măi ion ionescu de la plop, se pare că tu ești în plop când vine vorba de științele juridice dacă ai impresia că litigiile izvorâte din CIM nu se judecă ân mod obligatoriu de către instanțele civile de judecată În ceea ce privește cacofonia cu zel observată de tine, ea a fost inserată intenționat întrucât în fraza respectivă subiectul era pișurcă, un individ de cea mai joasă speță, despre care avem obligația să scriem în termen depreciativi. Acum ai înteles că care este situația? Fu tare explicația au ba?

ion.ionescu
ion.ionescu  •  10 Ianuarie 2014, 11:31

Referitor la "un contract de munCĂ CARE" : am precizat anterior că acel contract a fost publicat integral de gsp. Problema este că, după cum se vede, tu nu prea ştii româneşte şi înţelegi cam greu...Eu îţi dau date concrete, tu îţi dai cu presupusul...

fcu1948
fcu1948  •  09 Ianuarie 2014, 19:46
Postat de ion.ionescu pe 09 Ianuarie 2014, 12:35

Aha, am înţeles, lucraţi în echipă ! Echipa lui mititelu...Dă şi el de-o bere ? La halbă, nu-l supăraţi ! M-ai dat gata cu Art. 57 din ROAF ! Vezi că e intitulat...CONTROLUL DOPING ! Acum, sincer, ca simplu chibiţ, nici nu mi-a trecut prin gând să bântui prin ROAF. Asta e obsesie de angajat la un Club de fotbal. Văd că te-au trimis la înaintare pt. că celălalt s-a făcut de râs...Vroiai neapărat să-i calci pe urme...Alt jurist de cartier ! Chiar nu înţelegi că un contract este Legea Părţilor iar Mititelu şi Piţurcă au stipulat că se vor judeca la comisiile FRF pentru orice litigiu privind contractul de muncă ?! Să vă desenez pe cer ?...

Măi intelighenția lu pește prăjit, în ce act a stipulat Mititelu cu pișurcă faptul că eventualul litigiu de muncă se va judeca strict la frf????? Ai văzut tu documentul respectiv sau îți dai cu presupusul, doar să te afli în treabă și să pozezi în eminența cenușie a site-ului? Spre știința ta, pișurcă a încheiat cu Univ. Craiova un contract de muncă care a fost (logic) înregistrat la ITM și în care se prevede în mod obligatoriu că litigiile vor fi soluționate de instanțele civile, așa cum stipulează Legea nr. 53/2003. Că doar nu face pișurcă excepție de la normele legale ale țării!

Vezi toate comentariile (78)
Comentează