FOTBAL  »  LIGA 2  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

FOTO O zi până la un nou termen în cazul dezafilierii Universității Craiova! Mititelu a publicat noi acte: "Dovada că n-am încălcat statutul FRF!"

Articol de GSP - Publicat marti, 21 martie 2017 15:39

Mâine, la Curtea de Apel va avea loc un nou termen în cazul dezafilierii de către FRF a Universității Craiova.

Adrian Mititelu continuă războiul cu Mircea Sandu și Dumitru Dragomir, iar azi a postat pe pagina personală de Facebook noi acte. 

Patronul Universității susține că aceste acte dovedesc faptul că Universitatea Craiova nu a încălcat statutul Federației Române de Fotbal, motivul principal invocat de federali când au scos echipa din fotbal, în 2011

Șeful Craiovei vrea să arate astfel că nu a avut nici o intenție de a da în judecată Federația, deși "în conformitate cu legea și statutul FRF, putea să se adreseze instanțelor de judecată". 

Iată cele două sentințe judecătorești prezentate de Mititelu pe Facebook: 

"1. Incheierea din 7 octombrie 2011 data in dosarul nr.4278/2/2011* de catre Curtea de Apel Bucuresti. In aceasta incheiere ramasa irevocabila, s-a constatat de catre instanta de judecata ca Universitatea Craiova nu a dat in judecata Federatia si ca conceptarea Federatiei in proces s-a produs in urma unei erori materiale.

2. Incheierea ramasa irevocabila a Tribunalului Dolj data in dosarul nr.7785/63/2012 prin care s-a constatat ca intelegerea contractuala incheiata intre Universitatea Craiova și Victor Pițurcă era supusa Codului Muncii si putea face obiectul judecatii de catre instantele de judecata.

Mai mult, a constatat in mod irevocabil ca inclusiv potrivit statutului FRF acest tip de contracte de munca erau de competenta instantelor de judecata", a scris Mititelu pe Facebook. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
fcu1948
fcu1948  •  22 Martie 2017, 08:04
Postat de Criss Criss pe 22 Martie 2017, 07:36

Mititelu strigă în gura mare : medicamenteeeee! Chiar dacă va câştiga procesul,brutărie cu ochelari nu va putea folosi numele brandului universitatea.Să îi vedem atunci pe cei care îi ling existența o să-l mai susțină.Decizia e definitivă şi irevocabilă.Aşa că luați-vă gândul de la universitatea.

Esti total pe langa plopii fara sot. Decizia privind marca NU ESTE definitiva si irevocabila. In aceste conditii, este evident ca cel care are nevoie de medicamenteeere esti tu!

499700600237659
Criss Criss  •  22 Martie 2017, 07:36

Mititelu strigă în gura mare : medicamenteeeee! Chiar dacă va câştiga procesul,brutărie cu ochelari nu va putea folosi numele brandului universitatea.Să îi vedem atunci pe cei care îi ling existența o să-l mai susțină.Decizia e definitivă şi irevocabilă.Aşa că luați-vă gândul de la universitatea.

fcu1948
fcu1948  •  21 Martie 2017, 21:15
Postat de echilibrat pe 21 Martie 2017, 21:03

FCU a fost doar o clona ca FCSB, atit spun. Cearta-te cu Becali - ca intre sustinatori de clone. CS Universitatea Craiova nu are nici o treaba cu clona FCU, cum CSA Steaua nu are nici o treaba cu clona FCSB. Ca FRF a afiliat sau nu clone - iar nu ma intereseaza. Ca FCU a fos prezentata in fals in media drept alt club, iar nu e problema mea. Si clona lui Becali a fost prezentata drept Steaua - care-i problema ? Acum e FCSB si gata. FCU nu avea nici macar imnul Craiovei cu acte in regula (imnul era usor de obtinut) si noi vorbim de brand si palmares, de acordul Universitati din Craiova ? Bla bla bla

Clonă este formația aia căreia UEFA I-A INTERZIS PARTCIPAREA în cupele europene, întrucât nu avea 3 ani vechime ca membru al frf. Adică a fost înființată în 2013 și implicit este o clonă. Simplu și la obiect, restul sunt fanteziile celor care cred că un copil nou născut a fost la facultate și a căștigat premii..........

Vezi toate comentariile (21)
Comentează