FOTBAL  »  LIGA 2  »  TRANSFER

FOTO U Cluj a început întăririle pentru Liga a 2-a » Al treilea transfer: un fost internațional vine în Ardeal

Articol de GSP - Publicat marti, 29 mai 2018 19:31

Universitatea Cluj a obținut biletele pentru Liga a 2-a și deja a început campania de achiziții pentru a se lupta la promovarea în Liga 1 în sezonul trecut.

"Șepcile Roșii" au obținut semnătura lui Jevrem Kosnici, un fundaș central de 25 de ani, fost internațional U21 al Serbiei. Acesta a semnat un contract pentru un sezon cu echipa din Cluj, având opțiune de prelungire pentru încă un an. 

Kosnici a mai evoluat în cariera sa la formații precum Palermo, Reggina, Pisa și Honved Budapesta și a fost adus la Cluj de agentul italian Alessandro Pezzoli. Ultima dată a evoluat la Vojvodina, în Serbia.

150.000 €este cota pe transfermarkt a lui Kosnici, fundaș central care măsoară 1.90 m

Acesta este al 3-lea transfer al celor de la U Cluj, care i-a mai achiziționat pe goalkeeperul Cosmin Dur-Bozoancă și fundașul Carol Taub, ambii de la ASU Poli Timișoara.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  02 Iunie 2018, 15:47

asta care a scris articolul, in anul care vine, ramasese repetent! :D

liviuemil
liviuemil  •  29 Mai 2018, 21:52

Poate in sezonul .... viitor !!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează