FOTBAL  »  LIGA 2  »  PLAY-OFF

George Călinţaru, mijlocașul lui Turris, știe unde se va decide promovarea: „UTA poate intra în horă cu celelalte”

Articol de - Publicat joi, 21 mai 2020 20:34

George Călinţaru (31 de ani), unul dintre cei mai experimentaţi jucători de la Turris Turnu Măgurele, aşteaptă cu încredere startul în play-off. 

Apărătorul celor de la Turris crede că prima etapă a play-off-ului are o mare însemnătate în lupta pentru promovare. Formația din Teleorman este ultima care se va reuni. Eric Lincar a sunat adunarea la 1 iunie.

„Pe UTA o vedeam deja promovată, acum depinde cum încep. Dacă au câştigat primul meci sunt ca şi promovaţi, dacă nu se întâmplă aşa intră în horă toate celelalte 5 echipe”, a punctat Călinţaru.

„Cred că pentru toate cele şase echipe implicate fiecare meci este ca o adevărată finală. Acum, că s-au înjumătăţit punctele, toate formaţiile au şanse reale la promovare”
- George Călințaru

VIDEO / Viitorul investește în tehnologie anti-COVID-19

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 2:

Marketing de excepție în Liga 2 » Produsele comercializate de Petrolul Ploiești

Unul dintre cei mai buni jucători de la FC U Craiova 1948 dezvăluie: „Am avut oferte bune, dar nu mă lasă Mititelu să plec așa ușor”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
gazistu
gazistu  •  24 Mai 2020, 19:37

UTA si Petrolul in A, asta numa de ce s-au "tras sforile"pt ca *** sa promoveze... daca lasau 11 puncte cat e diferenta fata de Mioveni, erau aproape promovati...dar asa "hotii"vor pe altii in liga 1 si i-au injumatatit pe aradeni de puncte ...ca sa-i poata ajunge si Rapidul .....DACA UTA nu promoveaza e clar ca nu e dorita!!!! sper ca UTA si Petrolul 1923 sa fie in Liga 1

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează