LIGA 2  ·  PLAY-OFF

George Călinţaru, mijlocașul lui Turris, știe unde se va decide promovarea: „UTA poate intra în horă cu celelalte”

Articol de — Joi, 21 Mai, 20:34

George Călinţaru (31 de ani), unul dintre cei mai experimentaţi jucători de la Turris Turnu Măgurele, aşteaptă cu încredere startul în play-off. 

Apărătorul celor de la Turris crede că prima etapă a play-off-ului are o mare însemnătate în lupta pentru promovare. Formația din Teleorman este ultima care se va reuni. Eric Lincar a sunat adunarea la 1 iunie.

„Pe UTA o vedeam deja promovată, acum depinde cum încep. Dacă au câştigat primul meci sunt ca şi promovaţi, dacă nu se întâmplă aşa intră în horă toate celelalte 5 echipe”, a punctat Călinţaru.

„Cred că pentru toate cele şase echipe implicate fiecare meci este ca o adevărată finală. Acum, că s-au înjumătăţit punctele, toate formaţiile au şanse reale la promovare”
- George Călințaru

VIDEO / Viitorul investește în tehnologie anti-COVID-19

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 2:Câștigătoarea Survivor a divorțat. Crunt ce i-a făcut fostul soț! Imagini greu de privit pentru Elena Ionescu

Libertatea

Comentarii (1)

gazistu  •  24 Mai 2020, 19:37

UTA si Petrolul in A, asta numa de ce s-au "tras sforile"pt ca CRApidul sa promoveze... daca lasau 11 puncte cat e diferenta fata de Mioveni, erau aproape promovati...dar asa "hotii"vor pe altii in liga 1 si i-au injumatatit pe aradeni de puncte ...ca sa-i poata ajunge si Rapidul .....DACA UTA nu promoveaza e clar ca nu e dorita!!!! sper ca UTA si Petrolul 1923 sa fie in Liga 1

Vezi toate comentariile (1 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:30 Fotbal, Bundesliga

Koln - Leipzig

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1