FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

Entuziasmat de calificarea din Conference, Gigi Becali „mușcă” din CSA Steaua: „Îi anulez în instanță! Echipa se desființează, iar Peluza Sud se întoarce la mine”

Gigi Becali continuă războiul cu rivalii de la CSA Steaua
Gigi Becali continuă războiul cu rivalii de la CSA Steaua

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 iulie 2022 15:52 / Actualizat vineri, 29 iulie 2022 17:22

Gigi Becali (64 de ani), patronul celor de la FCSB, a avut un discurs exuberant în dimineața zilei de vineri. Încă sub imperiul victoriei cu Saburtalo, cea care i-a adus calificarea în turul III din Conference League, latifundiarul a trecut în ofensivă, luându-i în colimator pe rivalii de la CSA Steaua.

Patronul de la FCSB e convins că CSA Steaua, echipă de drept public, nu va primi nici în acest an permisiunea de a promova în prima ligă. Becali a enumerat motivele pentru care viitorul „militarilor” ar în mare pericol și se laudă că, într-un final, va ieși învingător din războiul „de gherilă” cu CSA. 

Momentul de geniu care a decis calificarea » FCSB, salvată de „sclipirea” lui Darius Olaru
FCSB
Momentul de geniu care a decis calificarea » FCSB, salvată de „sclipirea” lui Darius Olaru

Gigi Becali: „Steaua n-are cum să primească dreptul de a promova în prima ligă”

„Ei au nevoie de o societate comercială pe acțiuni sau de o societate comercială de tip fundație. Nu au cum să primească dreptul de a juca în prima ligă. Imposibil de făcut ce au făcut cei de la FC Argeș (n.r. - pentru a avea drept de promovare în Liga 1, activitatea echipei de fotbal FC Argeș a fost preluată în 2019 de către structura de drept privat „Club Sportiv Campionii FC Argeș”)

Cei de la FC Argeș n-au fost în aceeași situație. Steaua face parte din patrimoniul Armatei și nimeni nu poate pleca de acolo (n.r. - nu se poate desprinde) fără o hotărâre de guvern. Poți face o asociație non-profit, dar tot e nevoie de o hotărâre de guvern. Dar trebuie să aibă un motiv pentru asta, trebuie să aibă o oportunitate de viitor”, a spus Becali, în dialog cu jurnalistul Mihai Mironică. 

Gigi Becali: „CSA Steaua se desființează! E balamuc acolo”

Becali trage nădejde că ultrașii din Peluza Sud, cei care astăzi încurajează echipa Armatei, vor reveni până la urmă în „ograda” FCSB-ului.

„Apoi vine cea mai grea problemă: faptul că marca Steaua e în patrimoniul MApN. Poate fi dată de guvern doar prin licitație. Și o cumpără cine vrea. 

Oricum, în trei, patru, cinci ani, ei nu vor mai putea avea nici numele Steaua! Îl voi anula eu în instanță, că am dreptate. Ei vor fi în Divizia B, dar se vor numi «Gheorghe Vasile». 

Și cei din Peluza Sud se vor întoarce la mine. Ei au și spus: «În momentul în care palmaresul, culorile și sigla se reîntorc, noi ne întoarcem» Dar să vedem dacă-i mai primesc ăștia (n.r - suporterii din Peluza Nord). 

Ce știu sigur e că echipa aia se desființează. E un balamuc acolo, s-au cheltuit 6-7 milioane de euro. De ce, pe ce și cum s-au cheltuit acei bani? Pentru ce ați făcut atâta balamuc? Cine răspunde? Cine răspunde, cine a semnat?”, a declarat Gigi Becali în această dimineață, la Pro Arena. 

VIDEO Gigi Becali, după investițiile lui Viktor Orban în România: „Îi dau în cap! Pac! Pe Sepsi OSK o țin la ghilotină. E vai de capul lui!”

Citește și alte știri de actualitate: 

Gigi Becali a intervenit imediat după FCSB - Saburtalo » Anunță 3 transferuri de urgență

EXCLUSIV Doar Gigi Becali vinde bine! Nimeni altcineva din România n-a reușit peformanța atinsă de FCSB

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (55)
danielo
danielo  •  30 Iulie 2022, 08:02

Interviul e de la Mironică nu? Acolo și dacă spune latifundiarul că a jucat fotbal mai bine decât Hagi stau și ascultă aberațiile lui, aplaudă și se hilizesc.

alexh
alexh  •  29 Iulie 2022, 22:41
Postat de fcsbNuESTEAUA77 pe 29 Iulie 2022, 20:13

Tocmai a recunoscut ca sigla, numele, marca, palmaresul, tot dar chiar tot apartine MAPN si nu au cum sa fie cedate asa usor. Deci, cum poti pretinde ca tu esti Steaua când in 2003 ție nu ti au dat nimic cei de la MAPN. Tocmai te ai dat de gol ca ai luat fix NIMIC si nu ai dreptul la marca, palmaresul Stelei si ce mai visezi TU! Treziți-vă fcsb-istilor!!!!!!

Îți zice ceva termenul "continuitate"? Sau discontinuitate?

forumer.47
forumer.47  •  29 Iulie 2022, 22:36

"Steaua face parte din patrimoniul Armatei și nimeni nu poate pleca de acolo (n.r. - nu se poate desprinde) fără o hotărâre de guvern. Poți face o asociație non-profit, dar tot e nevoie de o hotărâre de guvern." - Jiji a dat sah mat gigistilor, le-a dovedit ca tin cu o clona, FC FaciCeSpuneBecali, un SC aparut nou-infiintat in 2003. Si se mai intreaba de ce nu a castigat NICI MACAR UN PROCES impotriva Stelei, ahahahahahahhaha!

Vezi toate comentariile (55)
Comentează