FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Giuleştenii sînt sceptici: "Sperăm să promovăm, dar banii din drepturile TV ar putea să nu fie suficienţi"

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 mai 2014 00:00 / Actualizat duminica, 04 mai 2014 10:22

Jucătorii Rapidului nu sînt convinşi că promovarea e suficientă pentru ca echipa să se redreseze financiar. Banii din drepturile TV sînt consideraţi insuficienţi pentru a acoperi toate datoriile giuleştenilor.


Tibi Bălan, mijlocaşul giuleştenilor, a vorbit la finalul partidei cu ACS Berceni, scor 2-0, despre situaţia grea a echipei. "Nici nu mă gîndesc că n-am putea să luăm licenţa. Sper să o luăm şi cu ajutorul promovării să ajutăm clubul să iasă la suprafaţă. Pentru că ar trebui să vină nişte bani. Însă eu zic că banii din televizare nu ştiu dacă ajung la ce datorii are Rapidului pînă acum. Dar noi ne facem treaba şi sperăm la mai bine", a afirmat Bălan.

El a adăugat că jucătorii rapidişti nu au mai discutat de mult timp cu acţionarul majoritar Adrian Zamfir. "Nu am mai vorbit în ultima perioadă cu patronul. Noi acum ne gîndim doar la promovare, asta este datoria noastră. De restul nu ne putem ocupa. Dacă am putea să administrăm, să facem ceva să vină banii, am face. Fiecare jucător trece foarte greu peste problemele astea", a spus fotbalistul.

Rapid ocupă în acest moment locul doi în Seria I a L2, avînd un avans de 6 puncte faţă de Clinceni, următoarea echipă cu drept de promovare din play-off.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (24)
corleagheorghe
corleagheorghe  •  05 Mai 2014, 16:18

Sunt suporter rapidist din 1947,niciodata n-am incetat sa simpatizez aceasta echipa,si m-as simti needucat si lipsit de o minima decenta sa mai citesc mesajele care le transmit diverse gunoaie din societatea romibeasca exprimate la adresa rapidului.Aceasta echipa reprezinta un colectiv de oamrni care au infintato in 1923. are un trecut onorantsi nu merita batjocorita de diverse puslamalesi fara caractere.Frumos ar fi sa purtati un dialog civilizat si bazat pe lucruri adevarate.Cred ca si din acasta cauza nivelul la care se gaseste Romania,atat economic cat si cultural este foarte scazut.Haide sa ne respectam reciproc sa nu ne mai jicnim si sa analizam lucruri interesante . ing,C,G

dangp
dangp  •  04 Mai 2014, 22:30

dankressman1.1.1 Tu pentru Rapidisti esti un mare zero! Parerea ta nu conteaza pentru noi!

enjoy.the.silence.
enjoy.the.silence.  •  04 Mai 2014, 15:29
Postat de just.rapid pe 04 Mai 2014, 14:30

EEE pl , nu sunt setat . Istoria nu se schimba , nu trebuia sa existati . :)

Mda, esti irecuperabil. Existam, get use to it.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează