FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

VIDEO EXCLUSIV Panică în birourile CSA » Telefon disperat din mulțime, la sărbătoarea de promovare: „Alo! Au sărit gardurile, nu i-am lăsat pe stadion!”

Fanii celor de la CSA Steaua au păstruns pe noua arena din Ghencea, pentru a sărbători promovarea în Liga 2. Se pare că oficialii clubului nu aprobat demersul. +13   FOTO
Fanii celor de la CSA Steaua au păstruns pe noua arena din Ghencea, pentru a sărbători promovarea în Liga 2. Se pare că oficialii clubului nu aprobat demersul.

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 mai 2021 22:14 / Actualizat duminica, 30 mai 2021 23:46

Ultrașii celor de la CSA Steaua au păstruns pe noua arenă din Ghencea, pentru a sărbători promovarea în Liga 2. Se pare că oficialii clubului nu aprobaseră accesul în stadion. Cei de la club s-au temut să nu riște sancțiuni de la UEFA. 

Fanii steliști s-au strâns în număr mare, aproximativ 1.500, în fața noului stadion din Ghencea. Au așteptat autocarul formației, apoi au pătruns în incinta stadionului. Momentul a creat panică în birourile conducerii Clubului Sportiv al Armatei. 

VIDEO EXCLUSIV Oficial stelist: „Au sărit gardurile!”

Reporterul Gazetei Sporturilor a surprins un moment tensionat, la câteva momente după intrarea fanilor pe stadion. Răzvan Roșu, fiul fostului președinte de la CSA Steaua, Laurențiu Roșu, și managerul secției de volei a clubului, încerca sa se justifice la telefon: „Au sărit gardurile (n.r. fanii). Nu le-am dat voie pe stadion!”.

Același oficial, într-o nouă convorbire telefonică, încerca să scoată suporterii de pe stadion: „Ai înnebunit? Dă-i afară! Scoate-i afară!”.

În tot acest timp, pe stadion au pornit apeluri de la stația de amplificare, prin care se cerea părăsirea imediată a incintei: „Atenție, în situațiile de urgență trebuie să părăsiți imediat stadionul”. După câteva zeci de minute, timp în care jucătorii au intrat și ei în arenă pentru a cânta cu suporterii, George Ogăraru i-a convins pe fani să iasă. Au circulat și zvonuri că unii ultrași ar fi sărit gardul și au intrat pe terenurile unității militare, în încercarea de a găsi o cale de acces în stadion. 

Arena din Ghencea, în circuitul Euro 2020

Stadionul din Ghencea, aflat în administrarea Ministerului Apărării, nu a fost încă inaugurat. Primii care se vor bucura de el vor fi fotbaliștii naționalei Macedoniei de Nord, care își vor desfășura aici antrenamentele în vederea Euro 2020. 

Cel mai probabil, acesta era și motivul de îngrijorare al oficialilor steliști, ca stadionul să nu fie deteriorat, cu mai puțin de o lună până la turneul final. Din primele informații dinspre FRF, arena nu ar fi fost încă predată oficial celor de la UEFA, astfel că Steaua nu ar risca sancțiuni. 

VIDEO Corul fanilor steliști, pentru prima dată în Ghencea

Citește și alte știri despre CSA Steaua: 

UPDATE Veste-ȘOC în direct la TV: „CSA Steaua nu are drept de promovare în Liga 1 timp de doi ani!”

VIDEO+FOTO CSA STEAUA. Fiesta în Ghencea: peste 1.500 de fani sărbătoresc promovarea alături de jucători! » Imagini incendiare! Suporterii au intrat în stadion: „Vă rugăm, părăsiți arena!”

Playtech: BOMBĂ! Mihai Bobonete, BĂTUT într-un taxi din București! Halucinant ce s-a întâmplat


Comentarii (38)
orlick
orlick  •  31 Mai 2021, 16:45
Postat de alex.aelev pe 31 Mai 2021, 05:05

"Corul fanilor steliști, pentru prima dată în Ghencea" m-a uns la suflet. Astept acel LUPTA STEAUA!!!! din 30.000 de suflete steliste! To be continued...

30000 de steliști la meciurile CSA? Poate maxim 2000 de talpanisti.

lupu68
lupu68  •  31 Mai 2021, 10:37

Nu va mai agitati atat. Mai bine luati o pauza de cateva ore. Acum trebuie sa apara super-inteligentul de catastrofalynn, care ne va spune ce bine a dormit el azi-noapte, dupa "petrecerea clonelor". Apoi ne va spune tic-tac, tic-tac, ca el stie deja decizia completului 12 de la Sectia a 3-a civila, de pe 14 iunie. Mafalda, ce sa mai zic, ca vad ca inca nu l-a luat nimeni la intrebari pentru trafic de influenta! In legatura cu intrebarea de ce e mai breaz investotorul "X" decat investitorul Becali, deocamdata o sa evite raaspunsul si o sa taca malc. Banuiesc ca inca nu s-au reluat negocierile cu Claudiu Florica pentru asocierea cu ACS Regal Sport Ferdinand I. Asta pentru ca nu e clar daca respectivul mai e sau nu sub supraveghere judiciara de la dosarul Microsoft 2, ca la Microsoft 1 l-au facut deja scapat de mititica. In concluzie, fugiti toti de-aici, ca vine marele catastrofalynn sa ne lumineze cum a fost criogenata echipa in perioada 2003-2017 si cum au scos-o din hibernare in 2017, iar cei care fusesera "stelisti" inclusiv in perioada 2003-2017 si-au trait viata bine-mersi, ca pe ei nu i-a bagat nimeni la gheata timp de 14 ani. Si ca sa vezi minune, tot "stelisti" au ramas, ba chiar le-a mai intinerit si mintea! Hai, baieti, luati distanta, astazi urmeaza sa ne distram iar cu catastrofalynn si panseurile lui nemuritoare. Din ciclul" Clona se intoarce", remake, episodul 274.

amicu
amicu  •  31 Mai 2021, 10:13

Baza sportivă este unitate militară, nu? 1500 de oameni au pătruns în ea. Cei care răspundeau de paza acestei unități militare trebuie demiși. Păi dacă nici un stadion invadat de 1500 de oameni neînarmați, nu sunt in stare să îl păzească, atunci ești incapabil sa ocupi acest post. Dacă totul a fost premeditat, de asemenea, DEMISIA COLONELULUI care este responsabil cu acesta unitate militară.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează