FOTBAL  »  LIGA 2  »  DEMISIE

Demisie în Liga 2! Antrenorul n-a mai suportat condițiile de la echipă și ar fi plecat

Ianis Zicu, 37 de ani, și-ar fi dat demisia de la Unirea Constanța
Ianis Zicu, 37 de ani, și-ar fi dat demisia de la Unirea Constanța

Articol de GSP - Publicat luni, 16 august 2021 23:05 / Actualizat marti, 17 august 2021 08:13

Ianis Zicu, 37 de ani, și-ar fi dat demisia de la Unirea Constanța, echipă care i-a luat locul Farului în Liga 2, după ce trupa lui Marica s-a unit cu gruparea patronată de Gică Hagi.

Din cauza faptului că echipa nu beneficiază de condiții optime de pregătire, Zicu și-ar fi înaintat demisia, informează digisport.ro. Cele două părți ar fi ajuns deja la un acord privind rezilierea contractului.

Ianis Zicu, OUT de la Unirea Constanța

Zicu a tras un semnal de alarmă încă de la finalul ultimului eșec suferit contra Universității Cluj, 0-1 în Ardeal.

„Sunt multe lucruri care au afectat acest început de sezon. Lucruri pe care eu, ca antrenor, nu ar trebui să le simt. Sper ca la începutul acesta de săptămână să reglăm lucrurile din punct de vedere organizatoric, ceea ce avem nevoie pentru a face fotbal de performanță. Iar rezultatele sunt în spinarea mea. 

Eu îmi asum toate cele trei meciuri de până acum, dar vreau să își asume și cei care conduc această echipă vizavi de ceea ce înseamnă condiții, ceea ce înseamnă respect față de munca jucătorilor, pentru că avem nevoie de profesionalism. 

Când văd acest stadion, simt că sunt la fotbal, simt că băieții vor să aibă astfel de condiții și mi-aș dori tare mult ca și noi să avem un teren decent. Totul s-a făcut pe ultima 100 de metri, asta a fost situația. Obiectivul e să avem liniște în acest campionat. Sper ca lucrurile să evolueze în direcția în care ni s-a promis”, a declarat Zicu.

Unirea Constanța în Liga 2:

  • 0-2 vs. Chiajna 
  • 0-2 vs. Hermannstadt 
  • 0-1 vs. U Cluj

Și pentru noi este greu, am jucat cu trei echipe care, zic eu, se bat la promovare. Sperăm să se pună lucrurile la punct și oamenii care trebuie să facă aceste eforturi să le facă în curând și noi să ne revenim și să scoatem un rezultat bun în următoarea etapă. 

La noapte știu unde dormim, 100% dormim în autocar și mâine dimineață o să dormim acasă. Sper și îmi doresc din tot sufletul să se rezolve problemele. Pentru un jucător este urât să nu știi unde dormi diseară, sau unde dormi, ce faci. Sper și noi să se pună la punct, să știm că ne antrenăm acolo, jucăm acolo, să jucăm pe un teren bun. Știu că este greu la început 
Ionuț Cioinac, mijlocaș Unirea Constanța, după 0-1 cu U Cluj

Citește mai multe știri din Liga 2:

Daniel Oprița, furios și după victoria categorică: „N-am pățit asta de când antrenez”

Steaua face spectacol în Liga 2! Scor-fluviu cu Dacia Unirea Brăila și punctaj maxim după trei etape

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
dora
dora  •  17 August 2021, 10:12
Postat de marcelclujnapoca pe 17 August 2021, 09:47

Vindeti la Baia Mare ! Sau ZALAU !!!

Au fuzionat f tarziu cu Viitorul si nu au mai avut timp -probabil nici Regulamentul nu le dadea voie - sa faca asta. Sau nu au gandit-o ...sa lase locul liber, in urma unei intelegeri prealabile cu finantatorul maramuresenilor, si ramanea in liga a 2-a Recea, actuala CS FC Maramureș.

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  17 August 2021, 09:47

Vindeti la Baia Mare ! Sau ZALAU !!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează