FOTBAL  »  LIGA 2  »  TRANSFER LA „U” CLUJ

Ionuț Ursu este al doilea transfer al Universității Cluj

Ionuț Ursu (stânga)
Ionuț Ursu (stânga)

Articol de GSP - Publicat luni, 14 ianuarie 2019 16:22

Fundașul central Ionuț Ursu a ajuns, sub formă de împrumut la Universitatea Cluj.

Fotbalistul vine din Liga I, de la Sepsi Sfântu Gheorghe. Ursu (29 de ani) a mai evoluat în cariera sa la FCM Bacău, FC Botoșani, Dunărea Călărași, Săgeata Năvodari și SC Bacău.

Ursu juca la Sepsi din august 2016, fiind unul dintre cei mai vechi componenți al lotului. În ultimele două sezoane a fost jucător de bază, însă în cel actual a fost folosit de antrenorul Eugen Neagoe în doar trei meciuri, în unul ca titular, strângând doar 97 de minute pe teren.

Acesta este al doilea transfer a lui „U” Cluj, după Nicolae Pîrvulescu (22 de ani) de la Pandurii Târgu Jiu.

Echipa antrenată de Bogdan Lobonț și Adrian Iencsi va pleca în cantonament în Turcia în perioada 28 ianuarie-9 februarie, acolo unde au programate patru meciuri amicale.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează