FOTBAL  »  LIGA 2  »  METALOGLOBUS

LIGA 2 // Gest superb pentru suporterii rapidiști » Metaloglobus - Rapid se joacă la Chiajna

Articol de - Publicat luni, 23 septembrie 2019 15:46

Metaloglobus București va întâlni Rapid în etapa a noua din Liga 2, iar conducerea clubului a luat hotărârea ca meciul să se joace la Chiajna.

A fost dorința organizatorilor de a putea permite prezenţa suporterilor rapidişti în număr cât mai mare la această întâlnire și de a facilita condițiile de televizare a meciului. Partida va fi transmisă pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Sport. 

Metaloglobus a mai evoluat, tot în calitate de gazdă, şi în Colentina în disputa pierdută, 2-3, cu Petrolul, din aceleași considerente.

5.123 de locuriare Stadionul „Concordia” din Chiajna, în comparație cu 1.000 de locuri câte are Stadionul „Metaloglobus

Până atunci însă, Metaloglobus pregăteşte duelul cu FCSB din „16”-imile de finală ale Cupei României care va avea loc joi, 26 septembrie, de la ora 21:30, pe Stadionul „Anghel Iordănescu” din Voluntari.  

În campionat, Metaloglobus Bucureşti s-a impus pe final de partidă în Colentina, 3-2 cu Daco Getica Bucureşti, după un meci spectaculos. Gazdele au condus cu 2-0 şi au ratat desprinderea după ce căpitanul Mihai Stancu irosea o lovitură de pedeapsă respinsă cu piciorul de portarul Nedelcovici. Trupa lui Marius Măldărăşanu l-a pierdut, în repriza secundă, pe Soto Mina, eliminate de centralul Codrea, dar a găsit resurse, prin ambii fundaşi centrali, Plămadă şi Daniel Lung, să marcheze, pe final de meci, în faţa unei echipe gazdă neexperimentate, golurile care au adus un succes îndelung savurat. 

VEZI ȘI:

VIDEO Pancu s-a descătușat și a trimis săgeți în toate direcțiile: "Dăm câte trei goluri și prin gropile astea"

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
octavianus
octavianus  •  27 Septembrie 2019, 16:20

Maldarasanu, Herea, Coman....mereu in inimile noastre si mereu cu Rapid in suflet. Stiu ca este un meci special pentru ei. Respect si cel mai bun sa castige. FZR ! si Doamne ajuta !

pierrecardin
pierrecardin  •  23 Septembrie 2019, 16:42

Frumos, dar si pentru bani :)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează