FOTBAL  »  LIGA 2  »  DESPĂRȚIRE

A promovat, dar pleacă de la echipă: „Nu putem merge mai departe! Eu tot sper să schimb ceva în fotbalul românesc”

FOTO: Facebook @CSM.Fotbal
FOTO: Facebook @CSM.Fotbal

Articol de - Publicat sambata, 18 iunie 2022 17:17 / Actualizat duminica, 19 iunie 2022 03:29

Ovidiu Burcă (42 de ani) nu va continua pe banca celor de la CSM Slatina, formație alături de care a promovat în Liga 2. 

Ovidiu Burcă a fost instalat pe banca celor de la CSM Slatina în septembrie 2021. Și-a îndeplinit obiectivul, promovarea în al doilea eșalon, dar nu va conduce echipa și în următoarea stagiune. Burcă nu a căzut de acord cu oamenii din conducere asupra unei strategii.

Ovidiu Burcă a plecat de la CSM Slatina

„Am avut vineri o discuție cu responsabilii echipei și am considerat ca nu putem merge mai departe. Eu tot sper sa pot schimba ceva în fotbalul românesc. Voi continua în această frumoasă meserie de antrenor”, a spus Ovidiu Burcă, în momentul despărțirii, la Metropola TV.

Pentru Ovidiu Burcă, CSM Slatina a fost abia al doilea club pregătit în carieră. Debutul îl făcuse la echipa secundă a Rapidului.

VIDEO Burcă, amintiri incredibile din Bundesliga: „Toate capetele s-au întors spre mine. Nu pot explica rușinea pe care am trăit-o”

Citește și alte știri din Liga 2:

EXCLUSIV // VIDEO Nu a menajat pe nimeni » Negoiță, Uhrin și Mureșan, arătați cu degetul pentru dezastrul de la Dinamo

CSA Steaua a dat afară 8 fotbaliști » 3 dintre ei erau la echipă din Liga 4

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close