FOTBAL  »  LIGA 2  »  PETROLUL

De la cine au primit fotbaliștii Petrolului un salariu înaintea derby-ului cu U Cluj: „Nu e prima oară”

Fotbaliștii Petrolului au primit un salariu înaintea derby-ului cu U Cluj, de marți, din runda cu numărul 6 a play-off-ului ligii secunde.
Fotbaliștii Petrolului au primit un salariu înaintea derby-ului cu U Cluj, de marți, din runda cu numărul 6 a play-off-ului ligii secunde.

Articol de - Publicat luni, 25 aprilie 2022 01:21 / Actualizat marti, 26 aprilie 2022 01:57

Fotbaliștii Petrolului au primit un salariu restant înaintea derby-ului cu U Cluj, de marți, din runda cu numărul 6 a play-off-ului ligii secunde. 

Petrolul conduce clasamentul din Liga 2 și se îndreaptă cu cu pași mici către revenirea în prima ligă. Gruparea galben-albastră nu este însă scutită de probleme financiare. 

Florin Tănase o cere pe FCSB în Ghencea: „N-avem voie să jucăm pe un stadion făcut din banii noștri? Să răspundă în fața instanțelor!”
FCSB
Florin Tănase o cere pe FCSB în Ghencea: „N-avem voie să jucăm pe un stadion făcut din banii noștri? Să răspundă în fața instanțelor!”

Motivație financiară înainte de U Cluj - Petrolul

Tocmai pentru ca jucătorii să fie concentrați 100% la jocul cu Universitatea Cluj, conducerea „lupilor galbeni” a plătit jucătorilor un salariu înaintea disputei de pe Cluj Arena. Cel care a făcut posibilă plata a fost directorul sportiv al „găzarilor”, Claudiu Tudor. 

„Am făcut încă un efort financiar. Jucătorii au primit un salariu și sunt liniștiți și din acest punct de vedere. Nu este prima oară când mă implic astfel, cu un împrumut către club, dar o fac fără regrete și cu convingerea că Petrolul trebuie să revină acolo unde îi este locul, în elita fotbalului românesc. 

Suntem foarte aproape să ne îndeplinim obiectivul și, cu unitate, cu liniște, cu contribuția tuturor, sunt sigur că vom trece cu bine linia de sosire și ne vom bucura pentru promovare chiar înainte de ultima etapă”, a precizat directorul sportiv al Petrolului, Claudiu Tudor, înaintea duelului cu Lincar şi compania. 

Petrolul, lider în play-off-ul din Liga 2

VIDEO Nicolae Constantin: „Voiam să fiu profesor de sport! Nu aveam contacte decât de pe la Liga 3 și nu voiam să mai merg acolo”

Citește și alte știri din Liga 2:

EXCLUSIV Italianul Roberto Romeo, acum la U Cluj, speră să joace din nou în Liga 1: „Vreau să promovăm direct, deși nu mă sperie nici un baraj cu Dinamo!”

Erik Lincar, furibund la adresa propriilor fani: „Să mă înjure! Azi n-au putut să vină la joc?”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
2470196376539519
Eduard Antoniu  •  26 Aprilie 2022, 21:35

Galeria U Cluj canta "Oda bucuriei".

Vezi toate comentariile (1)
Comentează