FOTBAL  »  LIGA 2  »  U CLUJ - CHIAJNA 3-1

Erik Lincar, furibund la adresa propriilor fani: „Să mă înjure! Azi n-au putut să vină la joc?”

FOTO: Imago-Images +12   FOTO
FOTO: Imago-Images

Articol de GSP - Publicat luni, 18 aprilie 2022 20:05 / Actualizat luni, 18 aprilie 2022 21:00

U Cluj a învins-o pe Concordia Chiajna, scor 3-1, în runda cu numărul 5 a play-off-ului din Liga 2. Erik Lincar (43 de ani), antrenorul „șepcilor roșii”, este supărat pe fanii formației sale. 

Lincar este nemulțumit de numărul fanilor prezenți în tribună la meciul de astăzi, cu Concordia Chiajna, mai puțin de 3.000. El dă exemplul rivalei Petrolul, care a umplut stadionul la meciul direct din play-off. 

Gafă incredibilă în U Cluj - Chiajna! Gol marcat de la 40 de metri
LIGA 2
Gafă incredibilă în U Cluj - Chiajna! Gol marcat de la 40 de metri

Erik Lincar îi ceartă pe suporterii lui U Cluj

„Să mă înjure suporterii, dar să vină la stadion. Toată lumea zice că suntem 50.000 - 100.000 de fani ai lui U Cluj. Astăzi n-au putut să vină la joc? 

OK, îmi asum să mă înjure când nu merge jocul. Dar eu îmi doresc să promovez. Ei își doresc? Să avem și noi 15-20.000 de oameni la stadion la meciurile următoare, cum a fost la Ploiești în play-off.

Oameni buni, câștigăm cele 3 meciuri de acasă, avem șansa să promovăm direct. Ne dorim? Eu îmi doresc! Jucătorii își doresc. Voi? Deși suntem criticați, suntem numiți mercenari, dar noi ne dorim și suntem mai aproape ca niciodată”, a spus Erik Lincar, potrivit Look Sport. 

O înfrângere pe care puteam să o evităm, dacă am fi evitat acea eroare apărută atât de devreme. Am deschis scorul, dar când joci cu portar sub media de vârstă se poate întâmpla și asta. Eu sunt adeptul încurajărilor, nu pot să critic un jucător pentru o astfel de eroare. Trebuie să ne ajutăm unii pe alții, și cei care greșim, și cei care facem lucruri bune. Facem parte dintr-o echipă, nu e ușor să te ridici dintr-o astfel de situație.
- Ianis Zicu, antrenor Concordia

Citește și alte știri din Liga 2:

O nouă bâlbă incredibilă marca FRF: alba-neagra cu retrogradarea din Liga a II-a!

George Ogăraru, ironizat de fostul antrenor de la Ajax după ultima postare de pe Facebook » Cum a răspuns românul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
traian_v
traian_v  •  20 Aprilie 2022, 21:33

Haide "U" - si de merge si de nu. Din pacate sansa de a lua locul 2 e nula, va fi un egal cu Sibiu si terminam pe 3. Locul 4 e mult mai bun decat locul 3, in perspectiva barajului. Desi e o foarte mare diferenta de nivel intre liga 1 si liga 2, indiferent ca e Dinamo la baraj sau oricine din L1.

105644358246528
Khan Oliver  •  19 Aprilie 2022, 12:34
Postat de balotelli pe 18 Aprilie 2022, 23:42

"Să mă înjure suporterii, dar să vină la stadion." Mentalitate de gazetar mărunt. La U Cluj nu e ca pe Gsp, unde inviți fanii să te înjure pentru câteva mii de click-uri în plus. Poate ai aterizat într-o lume unde fotbalul nu mai interesează pe mai nimeni. Nici dacă iei 4 titluri la rând. Desigur, poate la Turris Turnu Măgurele, Dragnea Jr. se ocupa de popularea arenei, aducând fanii la stadion cu autocarele, cum făcea tac-su cu votanții PSD. Dar aici, dragă Erik, cine să vină să te-njure? Morții care puneau ștampila pe Funar?

Sigur ca da, e diferenta mare intre progenitura lui dracnea si cea a lui base... cum care, ala mic de-i spargea tac-su mare ouale in cap, iar marinarul il tinea de papagal, ala de cazu de pe scena, ala care "doneaza" meleoanele din Cluj Napoca catre clona ce (re)ia fiinta de cate ori *** tot si ajunge la faliment! La ce privire "iese" din tigva lui eric, nu cred ca trebuie sa incerci sa abati tu atentia ! Ba sunt arbitrii, ba e publicul, ba e echipa adversa... pe asta cu ochi de brosoi, mereu in "incurca" altcineva...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

999359087461622
Cucu Bau  •  18 Aprilie 2022, 23:55
Postat de sibelius pe 18 Aprilie 2022, 21:43

Pe Cluj Arena au fost 30.000 de spectatori doar la Untold.

corect, de unde 30 000 de pinguini ;-)

Vezi toate comentariile (9)
Comentează