FOTBAL  »  LIGA 2  »  ETAPA #10

Petrolul și Hermannstadt revin în Liga 1! Dinamo, duel-șoc la barajul pentru menținere/promovare » Clasamentul final

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 mai 2022 16:00 / Actualizat duminica, 15 mai 2022 18:37

În această după-amiază s-au disputat, simultan, meciurile din ultima etapă a play-off-ului din Liga 2. În urma rezultatelor, Petrolul și Hermannstadt au încheiat sezonul pe primele două poziții, promovând direct, în timp ce U Cluj și CSA Steaua au terminat pe pozițiile 3 și 4.

  • Petrolul și Hermannstadt au promovat direct;
  • U Cluj, locul 3, va disputa un baraj în dublă manșă cu Dinamo, echipa de pe locul 8 în play-out-ul Ligii 1;
  • Concordia Chiajna, locul 5, o va înfrunta în al doilea baraj de promovare/menținere în Liga 1 pe Chindia Târgoviște, locul 7 în play-out-ul Ligii 1;
  • Meciurile de baraj sunt programate pe 22, respectiv 29 mai;
  • Tragerea la sorți a ordinii disputării celor două manșe ale barajelor va avea loc luni, de la ora 12:00;
  • CSA Steaua a terminat play-off-ul pe 4, dar potrivit regulamentului nu va participa la baraj, întrucât nu are dreptul de a promova în Liga 1. Locul „militarilor” la baraj a fost luat de Concordia Chiajna, următoarea clasată.

Resemnat cu ideea barajului, Erik Lincar, antrenorul lui U Cluj, a utilizat mai multe dintre rezerve la meciul de la Chiajna. Concordia a câștigat cu un gol înscris de Adrian Ionuț Voicu în minutul 11 și a prins, astfel, locul 5.

Hermannstadt avea nevoie să nu piardă cu CSA Steaua pentru a fi sigură de locul 2, și nu a făcut-o. S-a terminat 0-0 într-un meci în care sibienii au ratat penalty, prin Petrișor Petrescu, în minutul 83.

În celălalt meci al zilei, Petrolul, deja promovată, a remizat alb cu Unirea Slobozia, care încheie play-off-ul pe ultima poziție, 6.

FINAL » Concordia Chiajna - U Cluj 1-0

Concordia Chiajna: M. Aldescu - Borța, Palmeș, Marc, Taub - Codrea, Roșu, N. Popescu, Matiș - A. Voicu, P. Batin
Antrenor: Ianis Zicu 

Universitatea Cluj: Păun - Alarcon, Ilie, Gugu, Dobrescu - Remacle, I. Filip, Haită, Hofman - Ribeiro, V. Alexandru 
Antrenor: Erik Lincar

Stadion: Concordia (Chiajna)
Arbitru: Mladinovici Horia Gabriel (Bucureşti) / A1: Orbuleţ Mircea (Bucureşti), A2: Şchiopeţ Claudiu (Braşov)

FINAL » Hermannstadt - CSA Steaua 0-0

  • Click aici pentru statistici
  • Petrișor Petrescu a ratat un penalty în minutul 83, după ce Mădălin Mihăescu l-a doborât în propriul careu pe Valentin Buhăcianu.

CSA Steaua: Iancu - Răsdan, Mihăescu, Bactar, Ilie - Bărbulescu, Enceanu, Băjenaru, Pacionel, Huiban - I. Răducan
Antrenor: Daniel Oprița 

Hermannstadt: P. Iliev - Pantea, Stoica, Bejan, Opruț - Sota, Alhassan, P. Petrescu, Biceanu - Oroian, Paraschiv
Antrenor: Marius Măldărășanu

Stadion: Gaz Metan (Mediaş)
Arbitru: Coza Ionuţ (Cernica) / A1: Danşa Ciprian Florin (Satu Mare), A2: Corb Ioan Alexandru (Satu Mare)

FINAL » Unirea Slobozia - Petrolul 0-0

Unirea Slobozia: Gurău - Ibrian, Dinu, Perju, Toma - Coadă, Trașcu, Silaghi, Bolohan - Afalna, S. Ivan
Antrenor: Adrian Mihalcea 

Petrolul: Moroz - Olaru, Vrhovac, Sabău, Velisar - Boțogan, Prejmerean, Șaim, Tolea - D. Gheorghe, M. Constantinescu 
Antrenor: Nae Constantin

Stadion: 1 Mai (Slobozia)
Arbitru: Vidican Rares George (Satu Mare) / A1: Gheorghe Bogdan (Bucureşti), A2: Ionus Erchian (Medgidia)

Scandal după barajul de azi din Liga 2! Ultrașii i-au dezbrăcat pe jucători
BARAJ
Scandal după barajul de azi din Liga 2! Ultrașii i-au dezbrăcat pe jucători
Politehnica Timișoara - FC Brașov 1-2 » Oaspeții întorc spectaculos scorul și au prima șansă la salvarea de la retrogradare
BARAJ
Politehnica Timișoara - FC Brașov 1-2 » Oaspeții întorc spectaculos scorul și au prima șansă la salvarea de la retrogradare

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (97)
catalynn
catalynn  •  15 Mai 2022, 20:09
Postat de adriann_ pe 15 Mai 2022, 19:07

Sarmane postac, te mai auto-umilesti mult in public cu asemenea template-uri? :)) Incearca naibii sa CITESTI si apoi SA INTELEGI ce am scris eu acolo. Pe urma pricepe ca template-ul dupa care prestezi tu nu se aplica si cere naibii unul nou :)) Asta nu merge, daca te-ar duce tartacuta vreun pic te prindeai si singur :))

N-ai cu cine, Ruja e veșnicul “optimist” din 2015 încoace, evoluția ati citit-o deja cu toții, ca și randoom, niciodată, dar niciodată nu s-a întâmplat ce aberau ei apelând la gimnastică mentală pt a mistifica realitatea (in fond, dacă ții musai, poți demonstra ca 2 + 2 = 5 dar rade toată lumea) așa ca orice amânare au sărbătorit-o ca pe un mare victorie. Acum, cu Palmaresul, au câștigat! Au câștigat 6 luni! :-))) Culmea e ca Talpan, satul sa îl tot hărțuiască toți, inclusiv cei in club și MApN, a aruncat prosopul și deși practic pierdem 5 ani, a zis ca e bine și așa, însă Boglea a insistat și practic ne-a făcut o favoare. :-))) Însă repet, Ruja o vede ca pe o mare victorie, ca și procesul ăla trimis spre rejudecare pt decăderea din drepturi asupra a 4 marci nefolosite, deși chiar Boglea a spus la Safta in uscătorie ca nu are legătura cu procesul pt marcă pierdut definitiv in Decembrie 2014. Și cu acestea trecem la meciul de la Cluj , Forza, Forza CFR! :-))) Vouă succes la Mioveni! :-)))

boierasul
boierasul  •  15 Mai 2022, 20:04
Postat de dvd1 pe 15 Mai 2022, 19:55

unde vedeti voi "soc" la U Cluj - Dinamo? Nici vorba de soc. Cistiga U Cluj sigur la 3-4 goluri diferenta. Dinamo e retrogradata demult si in citeva zile se desfiinteaza. Exact asta s-a vrut, asta s-a urmarit de ceva timp si exact asta va fi. Dinamo a ajuns la sfirsit. Pina aici a fost

Ce fumezi??))

dvd1
dvd1  •  15 Mai 2022, 19:55

unde vedeti voi "soc" la U Cluj - Dinamo? Nici vorba de soc. Cistiga U Cluj sigur la 3-4 goluri diferenta. Dinamo e retrogradata demult si in citeva zile se desfiinteaza. Exact asta s-a vrut, asta s-a urmarit de ceva timp si exact asta va fi. Dinamo a ajuns la sfirsit. Pina aici a fost

Vezi toate comentariile (97)
Comentează