FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA - DEJ

FOTO Marcel Răducanu, sărbătorit într-o atmosferă dezolantă în Ghencea » De ce protestează ultrașii steliști

FOTO: Captură @Digi Sport 1 +7   FOTO
FOTO: Captură @Digi Sport 1

Articol de GSP - Publicat luni, 07 noiembrie 2022 18:35 / Actualizat luni, 07 noiembrie 2022 18:38

Marcel Răducanu (68 de ani), fostul mare mijlocaș al Stelei, a fost sărbătorit într-o atmosferă dezolantă pe arena din Ghencea, înaintea partidei cu Unirea Dej, din runda cu numărul 13 a ligii secunde

Astăzi, în „Sala Sevilla” a arenei din Ghencea, a avut loc lansarea cărții „Marcel Răducanu - talent, fenomen și legendă”, scrisă de avocatul George Coca Lob. Vizibil emoționant, cu un zâmbet larg, fostul mare mijlocaș a dat lovitura de start înaintea disputei cu Unirea Dej. A fost întâmpinat de o atmosferă dezolantă, aproximativ 500 de spectatori.

Rapid, comunicat incendiar după derby: „Cerem public domnului Bode să ia măsuri urgente și să-i tragă la răspundere pe cei vinovați!”
FCSB - Rapid 3-1
Rapid, comunicat incendiar după derby: „Cerem public domnului Bode să ia măsuri urgente și să-i tragă la răspundere pe cei vinovați!”

Imagini dezolante la meciul CSA Steaua - Unirea Dej

Peluza Sud, facțiunea ultrașilor care susține CSA Steaua, protestează împotriva demersului de legitimare demarat de Jandarmerie în perioada recentă și a refuzat să intre pe stadion la meciul cu Unirea Dej. Același lucru s-a întâmplat și la precedentul meci de pe teren propriu, victoria 1-0 contra Oțelului. 

+3 FOTO

Cu ambele peluze goale, puțin peste 500 de persoane au venit la meciul cu Unirea Dej. Și oaspeții au avut o mică galerie, 25 de persoane. 

Printre invitați s-a numărat și Ilie Dumitrescu, un fan declarat al lui Marcel Răducanu. 

VIDEO. Marcel Răducanu, interviu cu cărțile pe față: „E o aberație ce a spus Gică Hagi! Unde sunt jucătorii lansați de el?”

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Claudiu Niculescu a revenit pe bancă: „Am semnat până la finalul sezonului”

Nelu Varga vrea un transfer stelar la CFR Cluj: „Stanciu este o prioritate pentru noi. Suntem dispuși să facem un efort”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
Daniel1959
Daniel1959  •  08 Noiembrie 2022, 08:38

Poate ca sunt rautacios dar nu ma pot abtine. Numarul spectatorilor din tribune reprezinta poate si cit le-a oferit Marcel din cariera; poate era mai bine ca evenimentul sa fie organizat la Dormund unde a oferit mai mult

unbiped
unbiped  •  07 Noiembrie 2022, 22:20

Pacat, mare pacat ca nu au venit si ultrasii, ca sa fie toti suporterii csa la meci. Nu ar mai fi fost doar 500, ar fi fost cu siguranta vreo 600, adica toti suporterii csa.

vasileroaita
vasileroaita  •  07 Noiembrie 2022, 20:42

Așa ar trebui să procedeze toți huliganii și derbedeii poreclit "ultrasi" : să stea în canalele lor!!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează