FOTBAL  »  LIGA 2  »  INAUGURARE

Marcel Răducanu nu a fost invitat la inaugurarea noii arene din Ghencea: „Am fost trist! Puteau să dea de mine”

Marcel Răducanu (66 de ani), fostul mare fotbalist al Stelei, regretă că nu a fost invitat la inaugurarea noului stadion din Ghencea. +43   FOTO
Marcel Răducanu (66 de ani), fostul mare fotbalist al Stelei, regretă că nu a fost invitat la inaugurarea noului stadion din Ghencea.

Articol de - Publicat joi, 08 iulie 2021 21:14 / Actualizat joi, 08 iulie 2021 22:12

Marcel Răducanu (66 de ani), fostul mare fotbalist al Stelei, regretă că nu a fost invitat la inaugurarea noului stadion din Ghencea.

Noua arenă din Ghencea a fost inaugurată miercuri, cu meciul amical dintre CSA Steaua și OFK Belgrad, scor 6-0. La eveniment au asistat fotbaliștii care au cucerit Cupa Campionilor Europeni. Marcel Răducanu, stabilit în Germania, crede că pe lista invitaților ar fi trebuit să apară și componenții echipei din 1974, cea care a jucat primul meci pe vechea arenă. 

Marcel Răducanu nu a fost invitat la inagurarea arenei Steaua: „Am fost puțin trist”

„Eu am fost săptămâna trecută la Lucian Sânmărtean, am asistat la un antrenament de la școala lui de fotbal. Am fost în București. Puteau să dea de mine. Am fost și în emisiuni. Aseară am fost puțin trist. Mi-a plăcut atmosfera, dar am fost trist. Am fost mulți fotbaliști și înainte de 1986, puteau să ne cheme și noi. Dar acum a trecut, nici nu mă mai interesează. Meciul nu l-am văzut, dar am văzut după,. A fost drăguță atmosfera, frumos organizat. Stadionul e superb!

Nu doar eu, nici colegii mei de la meciul din '74 nu au fost invitați. A fost o scăpare. Am fost invitat și la meciul de inaugurare al Arenei Naționalei, dar trebuia să plătesc eu drumul. Dar nu vreau să fac un caz din asta”, a spus Marcel Răducanu, la „Digi Sport Special”. 

Chiar nu înțeleg. De ce să îl retragi? Lăcătuș a făcut foarte multe pentru clubul ăsta. E foarte iubit, dar nu înțeleg de ce să retrag numărul. Sunt multe lucruri pe care nu le înțeleg acolo.
- Marcel Răducanu

Steaua - OFK Belgrad, 2-2 în anul 1974

Echipa Stelei din 1984: N. Coman (V. Iordache 80′) – Sătmăreanu, Smărăndache (Ciugarin 50′), Sameş, Nae Ionescu – Iovănescu, I. Dumitru (Tătaru II 40′, Amarandei 80′) – Ion Ion, M. Răducanu, Iordănescu (Dumitriu IV 75′), Vio. Năstase.

CV MARCEL RĂDUCANU

  • DESEMNAT cel mai bun fotbalist român în 1980
  • A JUCAT 229 meciuri la Steaua, pentru care a marcat de 94 de ori
  • DUBLU CAMPION al României (1976, 1978)
  • DUBLU CÎŞTIGĂTOR al Cupei României (1976, 1979)
  • A JUCAT de 21 de ori pentru România, pentru care a marcat de 3 ori
  • A JUCAT 163 de meciuri la Borussia Dortmund, pentru care a marcat de 31 de ori

VIDEO George Ogăraru: „A fost o atmosferă extraordinară, atât pe teren, cât și în tribune”

Citește și alte știri despre CSA Steaua: 

FOTO Ups, au comis-o din nou! Gafă uriașă în timpul amicalului CSA Steaua - OFK Belgrad

Victor Pițurcă a găsit un defect la noul stadion din Ghencea: „Asta-i concluzia mea”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
gopo1.
gopo1.  •  09 Iulie 2021, 22:39

Lasa bre ca nici nea costel talpa nu a fost, nu mai ajungea fasolea

gazistu
gazistu  •  09 Iulie 2021, 19:42

nu-i nici o problema... el mereu a avut doar vb urat despre fotbalistii nostrii si facea comparatii cu fotbalul din Germania... ce ***!! Cum sa compari colosi ca BVB, Bayern sau Leipzig!!! el se crede neamt, nici nu stiu daca se tine ca-i roman... lasati-l in lumea lui, acolo in Dortmundș nu trebuie bagat in seama

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1947forumer
1947forumer  •  09 Iulie 2021, 13:20
Postat de nealiniatul pe 09 Iulie 2021, 08:41

Nea Marcele , nu te-au chemat ca ai cam refuzat sa sustii ca CSA este Steaua. Daca ascultai de Talpan , cind a vrut sa te bage in jocul asta ticalos si incepeai sa vorbesti la comanda lor, probabil ca trimiteau avionul sa te aduca.

Esti pe langa, Marcel Raducanu nu doar ca tine cu STEAUA si o recunoaste pe merit, dar e si prieten cu Talpan. Vezi ca sunt interviuri pe net cu el zicand lucrurile astea.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează