FOTBAL  »  LIGA 2  »  MECIURI TRUCATE

Marius Baciu confirmă informația GSP despre un meci de-ale sale din acest sezon: „FRF îl anchetează! Am avut și eu dubii”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 ianuarie 2020 10:01

Marius Baciu (44 de ani), fostul antrenor al celor de la Daco-Getica București, a declarat că meciul din acest sezon de Liga 2 în care echipa sa a pierdut cu UTA, scor 0-6 (28 septembrie 2019), este anchetat de FRF pentru suspiciune de blat, informație prezentată în exclusivitate de GSP.ro

FRF anchetează un meci între Daco-Getica și UTA, 0-6. Eu personal am spus că mă pun la dispoziția Federației, pentru că am vrut să evit orice discuție. Acea partidă ni s-a părut și nouă suspectă. Analizând-o ulterior, am avut dubii. 

Se discută la FRF și bineînțeles că o să fie audieri. Ar putea să fie vorba și despre Alin Stoica (n.r. fostul său jucător de la Daco-Getica, pe care Baciu l-a schimbat la pauză în acel meci). Sunt suspiciuni care pot îndruma pe această pistă, ca el ar fi putut face ceva la acel meci”, a afirmat Marius Baciu, potrivit TV Digi Sport.

Între timp, Daco-Getica s-a retras din campionat, iar Baciu și-a continuat cariera la Turris, acolo unde a fost în mijlocul unui alt scandal uriaș. Imediat după finalul partidei Snagov - Turris 2-3, din 13 noiembrie 2019, Marius Baciu a fost abordat de către mascații de la DIAS.

Aceștia au petrecut minute bune într-o încăpere a stadionului, iar ulterior l-au escortat pe antrenor la mașină, pentru a-l transporta la Parchetul de pe lângă Tribunalul București, unde a fost audiat pentru câteva ore (AICI sunt toate detaliile).

UTA - Daco Getica, aranjat!?

Gazeta a dezvăluit în premieră că Federația deține informații oficiale clare despre un aranjament pentru pariuri la partida UTA - Daco-Getica 6-0, disputată pe 28 septembrie 2019, într-un moment în care echipa antrenată de Baciu era sufocată de datorii! Detalii pe larg, AICI!

VIDEO // Prima reacție a lui Baciu după ce a fost eliberat

vezi și:

Lukas Skovajsa la Dinamo! Prima mutare a iernii: „câinii” au bătut palma cu un fundaș slovac + a făcut deja vizita medicală

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
10200848093840916
Giuliano Junc  •  08 Ianuarie 2020, 16:24

"un meci de-ale sale"... Chiar au ajuns toți agramați să scrie în presă???!!!

771545396317549
Eugen Iustin  •  08 Ianuarie 2020, 10:37

Baciu face șaișpe

Vezi toate comentariile (2)
Comentează