FOTBAL  »  LIGA 2  »  REVENIRE

OFICIAL » Bogdan Lobonț s-a întors în fotbalul românesc » Va antrena o echipă de tradiție

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 noiembrie 2018 18:31

Bogdan Lobonț (40 de ani) va fi noul antrenor al Universității Cluj începând cu 1 ianuarie 2019, informație oferită chiar de site-ul ”Șepcilor roșii”.

”FC Universitatea Cluj și Bogdan Lobonț au ajuns la un acord, urmând ca fostul «internațional» să ocupe postul de antrenor principal al echipei noastre începând cu 1 ianuarie 2019. Aceasta va fi prima experiență ca tehnician a omului care a strâns 86 de selecții în tricoul primei reprezentative de fotbal a României, pentru care a bifat două turnee finale de Campionat European, EURO 2000, respectiv EURO 2008.

Pe lângă rolul de antrenor principal al primei echipe, Bogdan Lobonţ va superviza și activitatea Academiei de Copii și Juniori, unde va fi implementat un model similar cu cel întâlnit la marile cluburi europene”, se arată pe site-ul Universității Cluj, echipă de Liga a 2-a.

Clasament Liga 2

clasament

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (8)
traian_v
traian_v  •  07 Noiembrie 2018, 23:56

Pacat de munca baietilor de vreo 3-4 ani incoace… Vine un FOST mare fotbalist, fara experienta sau macar licenta de antrenor. RUSINE d-lui Sabau! Mircea Cojocaru lucreaza foarte bine, este exceptional de respectat si a adunat si rezultate,.

rurik11
rurik11  •  07 Noiembrie 2018, 20:04
Postat de balauru48 pe 07 Noiembrie 2018, 19:36

Pai toate echipele sunt "de traditie". Bine, exceptand cateva clone infiintate recent ca CSU, FCSB, etc...

ai uitat fcdb pentru ca cs dinamo este club departamental care a fost dat in folosinta lui badea prin contract incheiat.

energydrik
energydrik  •  07 Noiembrie 2018, 19:39

Mie imi pare mai relevanta experienta lui Lobont decat a unui Multescu, Ionut Popa etc. Ma refer, ca decat sa aduci un antrenor invatat intr-un sistem atat de slab, fara idei despre fotbalul din Europa, mai bine il aduci pe Lobont, baiat laudat ca se pricepe sa mentina o atmosfera buna in vestiar si cu siguranta a invatat multe despre antrenorat, dupa atatia ani in Italia.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează